reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwiecień 2013

Miałam kupić lovele, w kiosku był tylko proszek DZidziuś...więc moja mama poszła do sklepu z niemiecką chemia i kupiła mi jakieś dwa płyny.. nie wiem po co tyle...skoro nie wiem czy dobre :/ no ale sprawdzimy....u nas 6 latek temu dada nie dawały rady, przesikiwał. Zobaczymy jak brat :-) Ale pod koniec używania pieluch dada było super, jak juz więcej sikał na nocnik...moje dziecię starsze ma tendencje do sikania raz a dobrze o_O do tej pory idzie może 4 razy dziennie ale sika i sika :-)

jakiś SPEE i DALI :confused: te płyny. trochę zapachowo mi nie leżą

Ostatnia edycja:
reklama
My spróbujemy ten Concertino Baby Color kumpela uzywa i jest zadowolna niby tak dobry ze nie trzeba plynów do zmiekszania tkanin ,teraz tego jest tyle na rynku ze trzeba próbowac:) Z Alutkiem uzywalismy dzidziusia i bylo ok dopierał ale ciuszki byly sztywne:sorry2:

Dziewczyny od jutra w biedronce sa za 2,99zł truskawki w tych malych opakowaniach rok temu tez byly i mi bardzo smakowaly napewno inaczej smakuja niz w sezonie ale byly słodziutkie jutro sie okaze.

Ostatnia edycja:
Przy Marku używałam newborn pampersa a potem dady z krótkimi przerwami z pampersem jak małemu skórka się buntowała. Chusteczki też dada a ostatnio jak smile kupuję pampersa na promocjach w 6-paku i cenowo niewiele drożej jak dada wychodzą.

Ja prałam w Loveli ale kuszą mnie te niemieckie specyfiki teraz.

Z tymi niemieckimi proszkami itp to niestety tak jest, ze u nas niby to samo w tym samym opakowaniu, ale roznica w jakosci kolosalna.

Moj brat swego czasu jezdzil czesto na delegacje do niemiec. Byly takie sytuacje, ze z kolega wchodzili do marketu i byla promocja.. 3 razy wozek pchali do auta zapakowany proszkami. Pracowalismy w jsdnej firmie. Ja zawsze mowilam innnym, ze sa proszki z niemiec to w 5 minut byly sprzedane. Brat zarobil, a kolezanki kupowaly nawet taniej niz w pl, bo takie promocje sie trafialy.
Na allegro jest niemieckiej chemi bardzo duzo. Jak sie ma jednak rodzine czy znajomych w de to wychodzi o niebo taniej. Jak juz pisalam. Jak sie trafi promocja to wychodzi taniej niz w polsce.

proszki do prania dla nas to tylko niemieckie kupuje od 3 lat, bo to koncentraty,...i mam spokoj na pol roku, zalezy od tego jak sie nam brudzi ;-)

chusteczki dada sa super, bo zostawiają taką naoliwioną skórkę...nie sa tylko mokre tylko takie..oleiste:confused: ?? nie wiem jak to określić :-)

nie moge zasnąc tak mi sie odbija :-( juz całe gardło mnie boli i nie wiem po czym o_O:no: od zgagi. mleko piłam i nie pomogło :-( eh

czesc dziewczyny! witam was wszystkie po dlugiej nieobecnosci laptop nawalil ale jest juz nowy i powracam:))
co do pieluch z synkiem uzywalam tylko pampersy... ale wiem ze to byl blad bo on co chwile strzelal kupe i pampersa zmienialam naprawde bardzp czesto.. dlategp teraz sprobuje tanszych i zobacze czy beda ok:) w ksiazce od poloznej jedne pieluchy dostaly kilka nagrod wiec sa dobre.. napewno.. skoro zostaly najgrodzone kilka razy:) a sa tansze wiec warto sprobowac...pampersy sa najlepsze rzeczywiscie bo najlduzej trzymaja mocz... i nie przeciekaja jak te tansze ale wlasnie czesto dziecko karmione piersia (tak jak moj syn) brudzi pieluszke co chwilke...wiec naprawde warto sprobowac tanszych i sie samemu przekonac jak sie sprawdza:))

reklama
Do góry