StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
Dostałam euthyrox 25 na razie na miesiąc i po miesiącu powtórka wyników i kontrola. I zobaczymy czy dawka odpowiednia, czy za mała
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też rok temu w kwietniu jeden jedyny seks 8 kwietnia i była ciąża, stracona w 6tyg, ale nadal to możliwe.Nam się Udało zajść z jednego stosunku w płodne![]()
Jak się okazało że zaszłam w ciążę to zrobiłam kontrolne tsh. Niecałe miesiąc po zapłodnieniu, nie robiłam wcześniej badań ani nie brałam leków. Wyszło 4,59 i zaczęłam brać euthyrox. Więc wydaje mi się że zaszłam w ciążę z większym TSH niż 1,5No bo to nie jest tak, że z tsh wyższym niż 1-1.5 się w ciążę nie zajdzie.
Trzymam kciuki mocnoWłaśnie jadę do kliniki na 13
Proszę o kciuki![]()
Trzymam!Właśnie jadę do kliniki na 13
Proszę o kciuki![]()
Ja tez dzis 5dpo, tez w miare czuje sie normalnie, ale wzdecia ciagleWitam Was dziewczyny, smutek z powodu białych testów. Niedługo pewnie będę go odczuwać razem z wami jeszcze mocniej. Dziś 5dpo, niewiele czuje. Nawet bym powiedziała, że dziś tak normalnie, bez wzdęć.
Czemu jest tak zimno1,5 stopnia u mnie.
Miłego dnia![]()