Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Walizka czeka, tylko nie ma kiedy się spakowaćHej spakowana już prawie ale w kartonachposiałam gdzieś torby ale w końcu musze je znaleść a u was jak? Gotowi ?
Dla mnie to będzie pierwszy raz, więc idę na żywiołA samo nastawienie do porodu jak u Was? Macie szansę na poród rodzinny?
Dla mnie drugi raz, ale powiem Ci , że nie ma co się stresowaćDla mnie to będzie pierwszy raz, więc idę na żywiołJeżeli chodzi o poród rodzinny to póki co tata może być od rozwarcia na 5cm i później 2h po porodzie, mam nadzieje, że się to nie zmieni, mamy termin na 13.04 więc zobaczymy, oby malutka chciała chwile wcześniej się zebrać
![]()
Ja tam się nie stresuje, bo raczej jestem zadaniowcem, a życie i tak zweryfikujeDla mnie drugi raz, ale powiem Ci , że nie ma co się stresowaću mnie też póki co , to tatuś też może być , nie powiem jest to wsparcie, tym bardziej że pierwsza ciąża musiała się zakończyć CC. My mamy na 18 kwietnia termin, ale czuję , że mnie weźmie chyba wcześniej
też będziemy mieć córkę
![]()