jola466
Majowe mamy'09
Niczka- brzusio super, ale ja mam chyba wiekszy tzn. na pewno inny ksztalt- no i nie wiem czy to dobrze ze tak rosnie;-)
, bo czuje sie jak tonowy slonik:-)
. Jak zrobie sobie zdjatko to tez wkleje! No a jutro mam nadzieje ze dowiemy sie co bedziemy mieli, no i oczywiscie mam nadzieje ze maluszki rozwjiaja sie jak nalezy. Bo juz tak sobie myslalam ze przy tym naszym tegorocznym pechu to chyba nic sie zlego nie przydazy moim babelkom
:-(. No ale musze byc dobrej mysli- bo i tak nie bede w nocy spac!
A tak wogole Niczka to ja tez mam taka nadzieje ze nasz pech dosiegnal juz limitu
, no bo ile mozna
.
, bo czuje sie jak tonowy slonik:-)
. Jak zrobie sobie zdjatko to tez wkleje! No a jutro mam nadzieje ze dowiemy sie co bedziemy mieli, no i oczywiscie mam nadzieje ze maluszki rozwjiaja sie jak nalezy. Bo juz tak sobie myslalam ze przy tym naszym tegorocznym pechu to chyba nic sie zlego nie przydazy moim babelkom
:-(. No ale musze byc dobrej mysli- bo i tak nie bede w nocy spac!A tak wogole Niczka to ja tez mam taka nadzieje ze nasz pech dosiegnal juz limitu
, no bo ile mozna
.
Zamowilam sobie taka poduszke dla ciezarnych, bo juz na prawde ciezko mi z moim brzuszyskiem dogodna pozycje do spania znalesc, wiec moze poduszka pomoze... o taka wlasnie: