Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja mam termin na 21 kwietnia czyli juz jutro, jezeli za pozno sie zglosilam to nie musicie mnie dopisywac. Poprostu chcialam sie dolaczyc Bedziemy mieli coreczke i najprawdopodobniej bedzie miala na imie Amelka choc tocza sie jeszcze spory o Malwinke
Ja też nie muszę być dopisana do listy, ale bardzo chcę dołączyć na to Forum...Nie miejcie mi za złe. Mam termin na 27-30 kwietnia. Noszę w sobie synka - Tymusia. A oto mój aktualny brzunio.
PROSZĘ NIC NIE DOPISYWAĆ NA TYM WĄTKU!!!
Kochane nowe mamusie!
Z miłą chęcią was tu powitamy, ale proszę nie piszcie nic na tym wątku, bo lista zniknie nam pod nawałem wiadomości.
Tylko Kosmi, która jest autorką listy może was dopisać, a niedawno urodziła i pewnie jest w szpitalu. Przejrzyjcie inne wątki - jest tam miejsce na pogaduchy, zdjęcia i wiele innych.
Myślę, że wątek Pogaduszki: https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,3892.0.html
jest najlepszym miejscem na przedstawienie się i prośbę o dopisanie do listy
Buziaki i do zobaczenia na innych wątkach