Peppcia
Fanka BB :)
Dzięki! Jak wchodzę do gabinetu to dosłownie odbiera mi rozumjest w porządku

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki! Jak wchodzę do gabinetu to dosłownie odbiera mi rozumjest w porządku
Mam tak samoDzięki! Jak wchodzę do gabinetu to dosłownie odbiera mi rozum![]()
Przygotowałam sobie na karteczce nurtujące mnie pytania po biochemie no i oczywiście karteczki zapomniałamMam tak samo![]()
ja to dziś w ogóle taka jestem załamana, że już o nic nie pytałam.. normalnie płakać się chce.. na bank cykl stracony, bo mnie jakieś gów*o złapało...Przygotowałam sobie na karteczce nurtujące mnie pytania po biochemie no i oczywiście karteczki zapomniałam![]()
Kurcze szkoda...obyś szybko się tego pozbyłaja to dziś w ogóle taka jestem załamana, że już o nic nie pytałam.. normalnie płakać się chce.. na bank cykl stracony, bo mnie jakieś gów*o złapało...
łykam tych witamin, probiotyków i gów*o z tego...
Pisałam wcześniej, że proszę o kciuki, żeby owu nie przyszła do czwartku, bo męża nie maDziałajcie![]()
Przecież wiesz, że jakaś lekka infekcja nie będzie miała na to wpływuja to dziś w ogóle taka jestem załamana, że już o nic nie pytałam.. normalnie płakać się chce.. na bank cykl stracony, bo mnie jakieś gów*o złapało...
łykam tych witamin, probiotyków i gów*o z tego...
kij wie czy lekka czy się rozkręci..Przecież wiesz, że jakaś lekka infekcja nie będzie miała na to wpływu![]()