xewee
Fanka BB :)
Ja polecę coś od siebie, podbiłam witaminę B12 do 780 dzięki temuO to b12 masz super! Co przyjmujesz? U mnie strasznie ciężko jest ją podnieść.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja polecę coś od siebie, podbiłam witaminę B12 do 780 dzięki temuO to b12 masz super! Co przyjmujesz? U mnie strasznie ciężko jest ją podnieść.
Właśnie to bioręJa polecę coś od siebie, podbiłam witaminę B12 do 780 dzięki temu![]()
Ja też tę bioręJa polecę coś od siebie, podbiłam witaminę B12 do 780 dzięki temu![]()
Wcześniej też brałam z Aliness i skoczyło mi z 386 na 661. Teraz podtrzymuję tym kompleksem tylko. Pod koniec kwietnia w sumie mogłabym powtórzyć kwas foliowy, B12 i homocysteinę, ale w obecnej sytuacji nie wiem czy jest sensWłaśnie to bioręplus jeszcze dodatkowo samo B12 z Aliness i tak chyba od stycznia i wynik B12 mam niecałe 300.
To może i ja zacznę to brać, bo żadnych witamin nie jem, oprócz ciążowychJa też tę biorę![]()
z tego co pamiętam to homocysteina w ciąży jest raczej niska i nie wiem czy wynik wychodzi miarodajny.Wcześniej też brałam z Aliness i skoczyło mi z 386 na 661. Teraz podtrzymuję tym kompleksem tylko. Pod koniec kwietnia w sumie mogłabym powtórzyć kwas foliowy, B12 i homocysteinę, ale w obecnej sytuacji nie wiem czy jest sens![]()
Muszę zerknąć wieczorem, który suplement miał B12O to b12 masz super! Co przyjmujesz? U mnie strasznie ciężko jest ją podnieść.
też ja przyjmujęJa polecę coś od siebie, podbiłam witaminę B12 do 780 dzięki temu![]()
Ją biore ten suplement dla kobiet starających się o ciążę i jestem bardzo zadowolonaWcześniej też brałam z Aliness i skoczyło mi z 386 na 661. Teraz podtrzymuję tym kompleksem tylko. Pod koniec kwietnia w sumie mogłabym powtórzyć kwas foliowy, B12 i homocysteinę, ale w obecnej sytuacji nie wiem czy jest sens![]()