penguinlicious
Moderator
Dziękujęwbijam się na wątek, ale muszę! Gratulacje!!trzymam kciuki za małego kurczaczka świątecznego

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękujęwbijam się na wątek, ale muszę! Gratulacje!!trzymam kciuki za małego kurczaczka świątecznego
Ważne, że działaliscie, a co będzie to się okaże za 2 tygodnie. Trzymam kciukiDziewczyny chyba był cykl bezowulacyjny… nie widać dominującego pęcherzyka, jest coś co wygląda jak ciałko żółte czyli jeśli owulacja była to jest po, ale dla lekarki nie wygląda to na 100% jak owulacja. Na pewno nie jestem przed. Załamałam się.
Który to DC?Dziewczyny chyba był cykl bezowulacyjny… nie widać dominującego pęcherzyka, jest coś co wygląda jak ciałko żółte czyli jeśli owulacja była to jest po, ale dla lekarki nie wygląda to na 100% jak owulacja. Na pewno nie jestem przed. Załamałam się.
Podziałamy jeszcze dziś i do niedzieli też seks wpadnie dla pewności.Ważne, że działaliscie, a co będzie to się okaże za 2 tygodnie. Trzymam kciuki![]()
17, cykle trwają od 25 do 35 dniKtóry to DC?
Kazał dziś rano powtórzyć betę i przyjść o 14;15 do niegoNie wiem czy uratował ale wygląda to jak pozamaciczna ciąże, ginekolodzy wtedy często znajdują pseudo pęcherzyki.
Nie lekceważ tego bo jeśli to CP to różnie może być, jeśli pęknie Ci jajowód a będziesz no w domu to możesz umrzeć . Przepraszam za dosłowność ale ja się o śmierć przez to otarłam. I wolę teraz dzielić się swoim doświadczeniem, jeśli może to komuś pomóc. Idź skonsultuje się pilnie do innego lekarza.
Kurde, ale przecież test z wczoraj był ciemniejszy. Czyli co testy oszukiwały?Dziewczyny chyba był cykl bezowulacyjny… nie widać dominującego pęcherzyka, jest coś co wygląda jak ciałko żółte czyli jeśli owulacja była to jest po, ale dla lekarki nie wygląda to na 100% jak owulacja. Na pewno nie jestem przed. Załamałam się.
Zimne poty zalewające, ból barku promieniujący, ból brzucha po jednej stronie, drętwienie nogi , ostre ciągnięcie jajnika, brązowe plamienia albo też i krwawienia.Kazał dziś rano powtórzyć betę i przyjść o 14;15 do niego
Aa to daje jakieś objawy wcześniej ?? Bo póki co nic mnie nie boli ..![]()
Nie wiem, siknę jeszcze dziś wieczorem i zobaczymy dla porównania…Kurde, ale przecież test z wczoraj był ciemniejszy. Czyli co testy oszukiwały?
Zrób zdjęcie wszystkich testów obok siebie, porównamy razemNie wiem, siknę jeszcze dziś wieczorem i zobaczymy dla porównania…