reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Dziewczyny chyba był cykl bezowulacyjny… nie widać dominującego pęcherzyka, jest coś co wygląda jak ciałko żółte czyli jeśli owulacja była to jest po, ale dla lekarki nie wygląda to na 100% jak owulacja. Na pewno nie jestem przed. Załamałam się.
Ważne, że działaliscie, a co będzie to się okaże za 2 tygodnie. Trzymam kciuki 🤞

Nie wiem czy uratował ale wygląda to jak pozamaciczna ciąże, ginekolodzy wtedy często znajdują pseudo pęcherzyki.
Nie lekceważ tego bo jeśli to CP to różnie może być, jeśli pęknie Ci jajowód a będziesz no w domu to możesz umrzeć . Przepraszam za dosłowność ale ja się o śmierć przez to otarłam. I wolę teraz dzielić się swoim doświadczeniem, jeśli może to komuś pomóc. Idź skonsultuje się pilnie do innego lekarza.
Kazał dziś rano powtórzyć betę i przyjść o 14;15 do niego
Aa to daje jakieś objawy wcześniej ?? Bo póki co nic mnie nie boli ..😫

Dziewczyny chyba był cykl bezowulacyjny… nie widać dominującego pęcherzyka, jest coś co wygląda jak ciałko żółte czyli jeśli owulacja była to jest po, ale dla lekarki nie wygląda to na 100% jak owulacja. Na pewno nie jestem przed. Załamałam się.
Kurde, ale przecież test z wczoraj był ciemniejszy. Czyli co testy oszukiwały?

Kazał dziś rano powtórzyć betę i przyjść o 14;15 do niego
Aa to daje jakieś objawy wcześniej ?? Bo póki co nic mnie nie boli ..😫
Zimne poty zalewające, ból barku promieniujący, ból brzucha po jednej stronie, drętwienie nogi , ostre ciągnięcie jajnika, brązowe plamienia albo też i krwawienia.
Ja rozumiem ,że kazał Ci betę powtórzyć ale nie miałaś nawet 700 i znalazł Ci pęcherzyk a nie ma to prawa bytu bo pęcherzyk można uwidocznić od 1000 wzwyż . Także to musiał być pseudo pęcherzyk. Który Ci tydzień wychodzi ?
Idź do innego lekarza z dobrym sprzętem na CITO i niech sprawdzi Ci porządnie jajowody. Bo beta Ci spadła do 35 a nagle urosła do ponad 600. To nie jest normalne.

reklama
Do góry