reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Jedne boli , drugie coś odczują a trzecie leżą sobie.
Kontrast Ci podają przez szyjkę macicy i sprawdzają :)
I jak się okaże że zatkany któryś bo obstawiam że ten prawy będzie zatkany skoro tak się porobiło to piankuja coś ponoć ? Też za NFZ ? Długo się na to czeka ? Ja już mam tysiące scenariuszy a mialam odpuścić haaa

reklama
Choć czytam że jeśli jajowody są niedrożne to upośledza to owulację
Więc wtedy bym tu nie leżała gdybym owulacji nie miała bo by nie doszło do zapłodnieniaa
Jasny kiciuś no na głowę można dostać

Choć czytam że jeśli jajowody są niedrożne to upośledza to owulację
Więc wtedy bym tu nie leżała gdybym owulacji nie miała bo by nie doszło do zapłodnieniaa
Jasny kiciuś no na głowę można dostać
Nie no owulacja nie zależy od jajowodu tylko od jajnika 😉.
A jajowody mogą Ci płynem udrożnić .

I jak się okaże że zatkany któryś bo obstawiam że ten prawy będzie zatkany skoro tak się porobiło to piankuja coś ponoć ? Też za NFZ ? Długo się na to czeka ? Ja już mam tysiące scenariuszy a mialam odpuścić haaa
Ta pianka to jest właśnie rodzaj kontrastu. Więc niezależnie od tego czy drożne czy nie, to podają kontrast, bo po tym czy wylewa się do otrzewnej sprawdzają czy są drożne jajowody.
Mnie bolało, ale do przeżycia. Dużo gorzej zniosłam biopsję.

Dlatego pewnie chcą robić te USG kontrolne jutro .. czy ten jajowód poszerzony już zmalał
Choć ten skrzep wtedy w piatek na wieczór będzie wyglądał jak taka tkanka bardziej i takie ciągnące to było wiec
Może to wyszło że mnie samo
Nie wiem już łeb pełny
Oby mi nie zaczęła rosnąć spowrotem i oby tam już jutro nic nie było widocznego
A powiedz mi kochana Ty miałaś też powiększony jajowód czy w obrębie jajowodu czy miałaś normalnie w nim
Widoczny zarodek ? W sensie że lekarz widział ?
Długo jeszcze miałam widoczny zarodek i poszerzony jajowód. Myślałam że pęknie ale Skubany dał radę 🤪

Łapcie na szczęście 🍀❤️

Załączniki

• IMG_20250427_151242.jpg
    IMG_20250427_151242.jpg
    110,7 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Do góry