MamaR
Fanka BB :)
A syn ma dzieci ?Ma 31 letniego syna![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A syn ma dzieci ?Ma 31 letniego syna![]()
Nie, syn nie ma dzieci i raczej nie będzie ich miałA syn ma dzieci ?Mój dziadek był starszy od babci 15 lat i babcia przeklinała na pokolenia by brać męża w swoim wieku bo ona chciała na dancingi chodzić a dziadkowi się nie chciało , był typem domownika. Suma sumarum zrobił jej 7 dzieci więc nie było czasu na dancingi
![]()
Ja teżPowiem Ci że ja bardzo lubię tą naszą różnicę wieku![]()
Wiesz, mi latka lecą, Basia niedługo kończy 3 lata to nie chce czekać na nie wiadomo co i kiedy. Mała podrośnie,wrócę do pracy i nie chce się zastanawiać czy się udało czy nie bo to bez sensu według mnie. Skupie się na rodzinie, budowie/wykańczaniu domu i na pracy po prostu.Młodzi jeszcze jesteście. A czemu sexy z zabezpieczeniem? Nie lepiej bez ale też bez liczenia dni płodnych , testów itp ? Jak się okres spóźnia to wtedy testJa tak bym nie mogła bo jednak muszę być psychicznie nastawiona na ciążę a nie z zaskoczenia ale też już niedlugo skończę 36 lat i jednak gdzieś z tyłu głowy mam obawy że im starsza jestem to rośnie ryzyko wad płodu i problemy z utrzymaniem ciąży.
Już nie pamiętam jakie to były. W ciąży tarczycowe ostatnio robiłam ponad 3 lata temuA sprawdzałaś wtedy normy laboratoryjne czy funkcjonalne ? Bo to duża różnica. Tarczycowe już niewielkie odchylenia mogą blokować.
Pozostaje trzymać kciuki by szybko się udałoWiesz, mi latka lecą, Basia niedługo kończy 3 lata to nie chce czekać na nie wiadomo co i kiedy. Mała podrośnie,wrócę do pracy i nie chce się zastanawiać czy się udało czy nie bo to bez sensu według mnie. Skupie się na rodzinie, budowie/wykańczaniu domu i na pracy po prostu.
I bez obrazy dla starszych Staraczek- ale nie chcę mieć np. 8 lat różnicy wieku między dziećmi - nie tak to wszystko miało wyglądać. Miałabym 8miesieczne dziecko i moją Królewnę a tak to jest porażka. Wiem ,że to może egoizm ale nie będę chciała już walczyć z wiatrakami
Ja czuję albo kłucie w jajnikach albo takie ciągnięcie w podbrzuszu. I ja czuję raczej w dniu owulacji ( według testów owu robię ).Dziewczyny jak Wy odczuwacie ból owulacyjny? I jak myślicie, czy on jest już po owulacji czy jednak przed? Ja miałam przekonanie, że to jest ból od płynu w zatoce Douglasa czyli już po pęknięciu pęcherzyka ale w internecie czytam różne wersje.