Miracle_96
Początkująca w BB
Oby, chociaż wiedząc, że morfologia plemników u męża jest 0% (badanie ze stycznia, reszta parametrów w normie) to ciężko mieć nadziejęOby już ostatni![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby, chociaż wiedząc, że morfologia plemników u męża jest 0% (badanie ze stycznia, reszta parametrów w normie) to ciężko mieć nadziejęOby już ostatni![]()
A co się dzieje? Jak już jesteś po owu to taka infekcja nie powinna mieć wpływu, chyba że będziesz miała wysoką gorączkę. Ale jakieś przeziębienie to nawet może pozytywnie wpłynąćkij wie czy lekka czy się rozkręci..
jedyny plus, że dobrze, że owulacja była szybciej, bo teraz bym nie była w stanie się starać![]()
Też tak mamDzięki! Jak wchodzę do gabinetu to dosłownie odbiera mi rozum![]()
Noo, już jest pik, bez dwóch zdań ! Nie czekaj aż Ci premom wyznaczy pik, bo masz testową ciemniejszą od kontrolnej i to oznacza już pikDziewczyny, to zaraz jeb*ie![]()
To jutro obowiązkowo działajcie jak przyjdziePisałam wcześniej, że proszę o kciuki, żeby owu nie przyszła do czwartku, bo męża nie maale będzie jutro wieczorem
Ojej faktycznie ! Ale po piku owulacja może być nawet do 36 godzin więc kciuki byście zdążyliPisałam wcześniej, że proszę o kciuki, żeby owu nie przyszła do czwartku, bo męża nie maale będzie jutro wieczorem
No przecież ja czasami nie wierzę że totalnie zapominam języka w gębieTeż tak mamzawsze zapominam o wszystko dopytać i zapominam co do mnie mówi
![]()
Albo nawet i późniejOjej faktycznie ! Ale po piku owulacja może być nawet do 36 godzin więc kciuki byście zdążyli![]()
Przepraszam że się wtrącę, chce Cie pocieszyć, z córka zaszłam w ciążę przy mega anginiekij wie czy lekka czy się rozkręci..
jedyny plus, że dobrze, że owulacja była szybciej, bo teraz bym nie była w stanie się starać![]()
To szanse sąAlbo nawet i później![]()