Myszko
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zgadzam się! Co to za porzucanie Kresek przy moim pierwszym wątku?!?Hej Kochane! Ja już raczej na majowy wątek się nie zapiszę. Moja obecność i tak niewiele wnosiBędę podglądać zza krzaka
![]()
@KaMaLi dziękuję za świetne prowadzenie wątku
Dziewczyny trzymam kciuki za Was i za Wasze przyszłe bobaski bardzo mocnoJesteście mega dzielne i wspaniałe
![]()
Wątek kwietniowy jest już zamknięty. Jeśli chcesz dołączyć do grona staraczek (tzw. kresek) tu na forum to podsyłam linka do wątku na maj gdzie możesz się zapisać po zapoznaniu się z regulaminem na pierwszej stronieDziewczyny ja z takim pytaniem , jestem po punkcji, okres po punkcji dostałam tydzień po punkcji,i ten cykl mam czekać bo miałam hiperstymuacje, organizm musi dojść do siebie i to jest okej, ale pytanie kiedy dostałyście drugi okres licząc od punkcji?? Bo powiem wam że jak nigdy czekam na ten okres bo mam szykować się do transferu w tym cyklu
Może lepiej zajrzysz na wątek o in vitro...?Dziewczyny ja z takim pytaniem , jestem po punkcji, okres po punkcji dostałam tydzień po punkcji,i ten cykl mam czekać bo miałam hiperstymuacje, organizm musi dojść do siebie i to jest okej, ale pytanie kiedy dostałyście drugi okres licząc od punkcji?? Bo powiem wam że jak nigdy czekam na ten okres bo mam szykować się do transferu w tym cyklu
Dzięki za informacje. Problem jest właśnie taki, że jestem już po owu..
nie wiem o co chodzi, ale widać gołym okiem jak temperatura skacze u mnie przez tą jedną godzinę :
6:30 (jakby była 5:30) : 35.31
7:30 : 36,61
Nie wiem już totalnie jak do tego podejść
Teraz jeszcze jak tak patrzę na ten wykres, to widzę że w poprzednim cyklu temperatura była jakoś znacznie wyższa.
To jest już zamknięty wątek miesięcznyWitam ,pomożecie zinterpretować kiedy mogła być owu ?
8,9,10 dc śluz plodny ,testy dodatnie już w 9 dc
Dołączam dwa ostatnie wykresy z maja i z teraz
Tak w tym samym miejscu mierze i nie biorę żadnych leków, alkohol rzadkoTo jest już zamknięty wątek miesięcznyz miesiąca na miesiąc przenosimy się na inny, obecnie jesteśmy na czerwcowych kreskach i widziałam, że wrzucałaś już to samo pytanie.
Nikt Ci tak naprawdę nie powie, kiedy (i czy) miałaś owu. Jeśli chcesz sprawdzić czy w ogóle była, to najlepiej idź na USG. A w przyszłości jeśli chcesz dokładnie wyłapać owu, to najlepiej zrób sobie pełny monitoring cyklu z równoczesnym mierzeniem temperatury, to wtedy będziesz widziała jak Ci się to pokrywa. Jak dla mnie te wykresy nie są jasnePisałaś, że mierzysz codziennie o tej samej porze - a też w tym samym miejscu? Czy sen jest przerywany, wstajesz w nocy? Pijasz alkohol, bierzesz jakieś środki przeciwbólowe?