reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Oda1

Zaangażowana w BB
Czy są już jakieś mamy na kwiecień 2016? U mnie dziś test pozytywny, termin wychodziłby na 2 kwietnia.

reklama
Witaj Renia, to mamy ten sam termin, fajnie :)
Masz już dzieci czy to będzie Twoje pierwsze?
U mnie to byłoby pierwsze i długo wyczekiwane, bo staraliśmy się ponad 2 lata. Bardzo się ciesze, że się udało, ale jeszcze bardziej boje, że coś pójdzie nie tak.

Mam już synka 3,5 letniego :) Najwyższy czas na rodzeństwo :-D
Oj długo się staraliście ale najważniejsze że w końcu się udało :) Wiem że łatwo mówić ale postaraj się nie denerwować :happy: My też się staraliśmy, udało się już w 2cyklu. Miałam się wybrać jutro do lekarza ale jest akurat na urlopie to chyba poczekam na niego 05.08 ma być....

Staraliśmy się dokladnie jeden miesiąc. Ja jestem niecierpliwa wiec juz w zeszłą sobotę zrobiłam test, wyszly dwie blade kreski wiec pobieglam na betę :-D
Jutro idę do lekarza ale jeszcze za wcześnie na konkrety

Witam kwietniowe mamusie i gratuluje!

Ja jeszcze nie dopisuję się do grona kwietniowych mamuś ale mam nadzieję, że za kilka dni wszystko się wyjaśni :-). Za szybko testowałam (dzisiaj rano) więc test negatywny. Staramy się z mężem drugi cykl i tak czuję, że to jest to. Za kilka dni miałabym dostać @ więc test powinien wtedy wyjść. Narazie boli mnie podbrzusze - trochę okresowo, trochę tak dziwnie kłuje i bolą mnie piersi. A wy testowałyście po spóźnionej @ czy wcześniej?

pozdrawiam

witaj Martita :), oj to faktycznie wcześnie robiłaś test i tak wcześnie wyszedł.

Renia, to jeszcze masz trochę czekania do wizyty. Ja sobie myślałam, że pójdę dopiero w drugim tygodniu sierpnia, ale chyba jednak zmienię zdanie i pójdę szybciej. Tylko jeszcze nie mam wybranego lekarza.

A macie już jakieś objawy? Bo u mnie na razie tylko wrażliwe piersi i problemy ze snem.

Nie mogę usunąć tego zdublowanego posta z komórki

Ja miałam dość wcześnie owulacje i czułam ze się udalo dlatego nie mogłam wytrzymać z testem.

U mnie lekkie zawroty głowy, czasami zmęczenie i tyle chyba na ten moment.

reklama
Tulipanek, w takim razie trzymam kciuki.
Ja testowałam mniej więcej w terminie @.

Do góry