reklama

Kwietniowe mamy 2016

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi. Pomysle do jutra. Jak bysmy jechali to od pt do pn juz teraz. Gina pytakam o ewentualna podroz w grudniu to mowil ze najlepiej max 100km w jedna strone. Ale wtedy gorzej sie czulam mialam nisko lozysko itd. Teraz czuje sie lepiej

Ania - ciekawe co powiedza na plan porodu, pewnie beda zachwyceni;) ja z ginem pogadam o planach na koniec marca na wizycie. Zreszta juz mu troche mowilam. Teraz o szczepionkach go uprzedze zeby pozniej mu nie mowili ze jego pacjentka cuda wyczynia

reklama
Wlasnie widzisz problen w tym, ze to mimo wszystko najlepszy szpital;) poza tym nacinaniem i oksy. Ze wszystkich szpitali w miescie najchetniej pomagaja przy problemach z kp, wszyscy sa bardzo mili, usmiechnieci i uprzejmi, atmosfera bardzo fajna. Tylko niektorzy jeszcze wiedza i schematami z prlu nie wyrosli. Opinie w necie ma chyba najlepsze, mam kolezanki ktore rodzily w innych i byly bardzo zle traktowane. A ja jestem bardzo wrazliwa psychicznie niestety i potrzebuje zyczliwych ludzi wokol siebie wiec mimo wszystko to najlepszy wybor dla mnie ;) plus mam tam swoja gin, ostatnio jak lezalam z zagrozeniem przedwczesnym porodem to dzwonila do poloznych zeby do mnie zagladaly jak akurat nie miala dyzuru, pytala o mnie, czulam sie dobrze zaopiekowana :)

ania ja przy pierwszym porodzie dostalam oksytocyne za raz po wejsciu na sale porodowa, teraz na pewno chce tego uniknac. Wtedy ewidentnie bylo duzo kobiet rodzacych i w ten sposob przyspieszali porody. Jezeli beda robic problemy to bede chciala rozmawiac z lekarzem.

klaudynaaa niestety wiekszosc porodowek w Warszawie jest przeladowanych kobietami rodzacymi, ja sama musialam czekac godzine na sale porodowa na korytarzu pod drzwiami, wiec musza szybko miejsca zwalniac...

Martita dobre podejscie, walcz o swoje, tez sobie nie pozwole na pewno wstepie podac. Chyba ze jakims cudem przenosze to wiadomo ze nie zawsze jest inne wyjście.
Nie wiem czemu u mnie tak sie spieszą bo to maly szpital i niewiele porodow.

Klaudyna to niedługo ale gdyby dalej bolało to lepiej na ip jechac i sprawdzic.

mąż wrócił z pracy z czekoladkami i bukietem kwiatów :) zaskoczył mnie bo wcześniej dzwonił z życzeniami i ustaliliśmy, ze coś sobie wybiorę przy okazji na prezent, a ten mi tu z bukietem wyskakuje :D
ale żeby nie było za różowo- wpadł mi do klopa telefon :D i teraz póki co działa, ale wcześniej swirowal..

a!! zamówilam chustę!! :D ale się cieszę!! :D

kitki ja bym jechała do tego spa :) taki relaks przed samym porodem to na wagę złota :)

fenika o jak miło! :) żeby więcej takich sklepów i ekspedientek było :)

klaudyna nie jestem pewna, ale jeśli Ci spina cały brzuch i właśnie zaczyna się od samej góry i leci w dół i ciągnie to to są skurcze bh. wczoraj o nich w książce czytalam. nic groźnego, ale odpoczywaj :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry