reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Beatka mój Igor zasypia najczęściej przy piersi szczególnie w nocy, a w dzień zdarzają mu się aktywności po karmieniu ale przeważnie później sam zasypia w łóżeczku lub wózku. Ale to wszytsko zależy od dziecka bo Laura to musiała być ciągle na rękach i spała tylko w samochodzie, w wózku na spacerze albo jak ją bujaliśmy na rekach. Sama w łóżeczku zaczęła zasypiać dopiero jak miała ok 3 miesięcy.

Alunia szczęście w nieszczesciu że nic Wam się nie stało!

Kasiunia ale wyżerka :)

Dzoana, Ewe powodzenia!

Alunia może podjedz na ip sprawdzić czy wszystko ok.

Ja bylam z corka po rower, kupiliśmy w końcu hulajnogę ;) ale juz jak ze sklepu wychodzilsm to maz zadzwonił, ze Kaja wstala. Gnalam do domu szybko jak nigdy, a tu dziecko grzecznie na mnie czekalo :)

Martita, jaką kupiłyscie hulajnoge?
My chcemy kupić Nikosiowi,to będzie prezent od Milenki. Wiem.jedynie, ze.chcę z 2 kółkami z przodu,bo bratowa jak kupiła córce z 2 kółkami ale z tyłu, to mała ciągle nóżki obijala o nie.

Beata Kaja tez ma juz okresy aktywnosci po jedzeniu, czasami zaśnie przy piersi a czasami musi sie troche poprzytulać przed snem ;)

Trix kupiłam taka wieksza, po jednym kolko z tylu i przodu.

Ja miałam skurcze itd. Z tego co pamiętam to od razu karmilam, mała miałam od razu przy sobie. Jak mnie wybudzali na korytarzu to mała już ze mną jechała ( oczywiście w swoim łóżeczku). To było w pl

Aniabuu- a jak cie uspili to mialas tylko maseczke czy ta rure intubacyjna do gardla tez? Mnie przeraza ta rura najbardziej bo slyszakam ze pozniej gardlo boli i przelykac ciezko a ja ogolnie i tak mam lrkko zawezony przelyk i czasami mi cos utknie i ani przelknac ani odkrztusic i to masakra.
Mi za pierwszym razem sie wbili ze znieczuleniem tez po ktoryms razie dopiero

reklama
Kitki w sumie przy cc nawet nie wiem czy miałam, ale pewnie tak. Nie pamiętam czy mnie bolało gardło, to było prawie 7 lat temu. Ale jak w UK miałam laparoskopie i byłam uśpiona to na 100% miałam ta rurkę bo mi o niej mówili. Ale gardło jakoś strasznie po tym nie bolało, raczej trochę drapalo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry