Fenika może kup espumissan i pomasuj brzuszek i nóżki do brzuszka ciepłe okłady są żelowe na allegro kładz na brzuszku i nos suszarka też może pomóc
Alexia śliczna jest :-) U nas też w dzień takie stekanie i prężnie i w nocy, co do smoka moja też częściej się pluje jak chce cycka to musi dostać cycka czasami uda mi się dać jej smoka, zasypia przy cycusiu i śpi że mną w łóżku wtedy jest spokojniejsza i ma razie jej na to pozwalam bo tego potrzebuje :-) Ja rozumiem o co ci chodzi z czasem powinno się to zmienić na razie jest malutka u mnie ze starsza też tak było :-)
Schauma u nas to samo mała dużo ulewa czasami mocno bardzo i u mnie też tak z laktacja że ja zalewa czasami str asznie nie nadąża z piciem i pije tak lapczywie odciągac troszkę ale tak ręką na tetre ale nie zawsze pomaga, jakie piękne skarby :-)
Aniu jaki to już duże chłopaczki :-)
Aniabuu gratulacje!!
Dzoana jej dobrze ze położna obejrzała i powiedziała co masz robić oby się szybko zagoilo
Alunia z tym lapaniem i prezeniem to może byc nie kwestia że coś zjadłas tylko wypływu mleka może za wolno lub za szybko jej leci i się denerwuje ;-)
Ania a masz przy tym bóle jak na okres?
Kochane my wczoraj super dzień spędziliśmy byliśmy na długim spacerze w Arboretum :-) noc też fajna ale malutka się budzi tak w sumie co godzinę lub dwie ale jak brzuszek nie męczy to jest ok. Na 11 jedziemy na bioderka :-) a tutaj macie moje dwa szczęścia :-)
Napisane na D6603 w aplikacji
Forum BabyBoom