Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kitki ja mysle, ze to Dawid uciska i stad ten bol.
A Ty jutro stawiasz sie juz do szpitala?
ania1982 zacznij liczyc czy skurcze sa regularne i zobacz czy sie nasilaja. Mozesz wziac nospe, jezeli po niej skurcze sie niw wycisza to prawdopodobnie to to.
No właśnie takie dziwne są. Potrafi być kilka godz bez żadnego napięcia i nagle przez 3 godz takie minuta napięcia dwie przerwy i takie promieniowanie do dołu i paraliż nóg
Tak dziewczyny jutro ide do szpitala na szczescie. A w czw nasz wielki dzien[emoji2]
Kuzwa tak mnie boli ze sie ruszyc nie moge ale to chyba rzeczywiscie tak jak mowicie od ucisku bo boli tez czasami biodro. I spojenir czasami pobolewa wyraznie czuje jak maly tam glowke pcha. I lapie mnie jakby skurcz w lydce. Wzielam 2asparginy i leze. Jak nie przejdzie to moze apap wezme.
Mam nadzieje ze to nic z dzieckiem ze przeplywy ok itd bo ja to wiadomo wytrzymam. Ale schizuje co[emoji4]
Klaudyna dziękuję za rady cudowne masz pociechy. Z Anią jest o tyle ciekawie ze ona bardzo nie lubi być noszona ani leżeć na brzuchu. Nie ma opcji żeby pospała sobie leżąc na mnie - w szpitalu owszem ale już z tego "wyrosła".
Pediatra nam wczoraj powiedział ze ma mniej jeść bo w miesiąc przybrała kilogram i wzdęcia są pewnie z przejedzenia. Tylko nie mam pojęcia jak tego dokonać, jak jest głodna to pluje smoczkiem przez pół pokoju i musi dostać jeść bo nic ja nie uspokaja. I nie chodzi tylko o ssanie piersi bo ona autentycznie zjada. Głodzilla po prostu
Kitki ja też myślę że ten ból w pachwinie to dlatego że mały uciska albo coś się tam jeszcze naciąga. Mnie pachwiny jeszcze po ponad miesiącu od porodu pobolewaja.
Mój synuś też mniej śpi i coraz częściej domaga się noszenia na rękach. Troche szkoda mi Majki bo widzi cały czas Antka na rękach u mamy, ale jest wyrozumiała i jak Antek płacze to mówi, że Antka boli brzuszek
Kitki ja już nie pamiętam tych bóli z ciąży więc nie doradzę ale dobrze że jutro już masz ten szpital to się uspokoisz a w czwartek już będziesz tulić Dawidka ania to pewnie jakieś przepowiadacze bo jeszcze są rzadkie
U nas też nocka spoko ale dlatego że wybudziliśmy go o 19 bo znów spał dużo w dzień. Od 19 kąpanie, jedzenie i siedział z nami do 22. Dopiero po 22 usnął, wstał o 3 na szybkie papu i spaliśmy jeszcze do 6 Także tak by nam mogło zostać On potem też siedzi od tej 6 do ok 8 do wyjścia z domu do przedszkola a potem to już prawie cały dzień śpi z przerwami na jedzenie. Jak Damian wraca specjalnie go trzymam w salonie przy nas ale jego nawet nie rusza że Damian skacze i gada I tak chce spać