Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja mam brata dwa lata młodszego. Jako dzieci z tym kontaktem różnie bywało. Ale teraz wiem, że mogę polegać na nim w każdej sytuacji. Trzymamy się blisko ;-)
ale się dziewczyny rozpisałyście
ja wczoraj byłam u lekarza no i ciąża potwierdzona, skierowanie na pierwsze badania i 10 sierpnia mam kolejną wizytę na USG i jak wszystko będzie dobrze to będzie założona karta ciąży dodatkowo dał mi opakowanie kwasu foliowego i nie nic nie mówił o dodatkowych witaminach, no ale za niedługo przechodzę do innego lekarza a dokładniej to do lekarki więc z nią będę więcej dyskutowała
ale się dziewczyny rozpisałyście
ja wczoraj byłam u lekarza no i ciąża potwierdzona, skierowanie na pierwsze badania i 10 sierpnia mam kolejną wizytę na USG i jak wszystko będzie dobrze to będzie założona karta ciąży dodatkowo dał mi opakowanie kwasu foliowego i nic nie mówił o dodatkowych witaminach, no ale za niedługo przechodzę do innego lekarza a dokładniej to do lekarki więc z nią będę więcej dyskutowała
bo takie są długie terminy do tej babeczki.. a ona prowadziła mi pierwszą ciąże (też chyba dopiero od 3 miesiąca bo trzeba było swoje wyczekać) no i robiła mi cesarkę, a że teraz też na 80% będzie cesarka to wolę żeby ona to zaplanowała
Chudzina witaj Megi przykro mi Na pewno w następnym cyklu się uda. Trzymam mocno kciuki.
Kurcze dziewczyny, dziś rano zrobiłam test i znowu taka bledziutka, ledwo widoczna kreska, taka jak 2 dni temu. Przez te 2 dni między zrobieniem testów stężenie hCG powinno się już tak podnieść, że dziś nie musiałabym się tak intensywnie wpatrywać, żeby zobaczyć krechę :/