reklama

Kwietniowe mamy 2016

Jak już wspominalam mi wrozba z obrączki sie zawsze sprawdza a robiłam ja już kilka razy. Np mojemu partnerowi robiłam ja 3 razy i zawsze wyszła a ma już piątkę dzieci i szóste w drodze :szok: w dodatku w takiej kolejności jak sie rodziły . Teraz mnie wychodzi drugi chłopczyk a jemu szósty chłopczyk. Dziwne ale prawdziwe...

reklama
Witam się weekendowo :-) Zrobiłam porządek ze swoimi wpisami w galerii brzuszków, usunęłam je. Może usuńcie też swoje komentarze...
Tak wcześnie dowiedziałyście się o płci w 13 tc już można poznać płeć, ale pewnie tylko w usg 4d.Ja w pierwszej ciąży dowiedziałam się w 23tc ale jakoś tak nie wierzyłam do końca i w 30tc pojechaliśmy na usg 4d i dopiero jak zobaczyłam sama to wiedziałam już na 100% dziewczynka i zaczęliśmy kompletować wyprawkę. Lubię ubranka typowo dziewczęce lub chłopięce takich uniwersalnych miałam nie dużo. Teraz też będę czekała do poznania płci z wyprawką...
Ja dziś posypałam do 8:00, normalnie szaleństwo bo ok 2 tygodni budzę się przed 7:00. Nie wiem jak ja dziś wytrzymam na weselu do rana... o 22:00 to już śpię :-P

Marzenka ranny ptaszku, wciskasz edytuj, potem usun, potem kasuj wiadomość itd
Miałam rano mdłości .... Trochę sie uspokoilam...
Jak wstawić zdjęcie ? , wczoraj próbowałam ale nie wyszło...

Tusia dajesz "odpowiedz" i potem "zaawansowana edycja", następnie "zarządzaj załącznikami" , "dodaj pliki " i "wgraj" kolejno zaznaczasz zdjęcia, które chcesz dodać do postu i przyciskasz "done" . Musisz sprawdzić, czy zdjęcie ma dozwolony format rozszerzenia pliku, masz to podane pod przyciskiem " zarządzaj załącznikami", czasami trzeba zmniejszyć rozmiar zdjęcia na jakimś programie np. PhotoScape , Paint.

Ostatnia edycja:
No tak pewnie :) Ale nawet nie wiedziałam o tym drugim sposobie do tej pory, zawsze to się człowiek może czegoś nowego dowiedzieć :)
Co do mdłości to mnie też męczyły wczoraj wieczorem i dziś od rana a było tak dobrze już, wczoraj zamiast 3 tabletek moich na mdłości wzięłam tylko 2 i może to dlatego... W dodatku wczoraj późnym wieczorem męczył mnie ból głowy eeehhhh :-(

reklama
No tak pewnie :) Ale nawet nie wiedziałam o tym drugim sposobie do tej pory, zawsze to się człowiek może czegoś nowego dowiedzieć

Ja o Twoim sposobie, też dopiero się dowiedziałam, ale masz rację sprawdziłam, działa i jest bardziej na skróty. Od niedawna jestem na tym forum, więc też ciągle jeszcze go się uczę obsługiwać i super, ze można się czegoś nowego nauczyć , dowiedzieć :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry