Agga 30 supr, że wizyta udana. Kolejna masz na 21:20

ja o tej godzinie to już w łóżku leżę
polianna mnie się każdy pyta "Gdzie masz brzuszek" odpowiadam: " przecież to dopiero 8 tydzień"
księgaw u mnie też była taka brzydka pogoda, aż się z domu nie chciało wyjść, ciągle mi było zimno. Ale dziś tak pięknie słoneczko świeci...
Motyl89 :-(
bluelovi podobno w kolejnych ciążach ruchy czuć szybciej
renia1321 wysłałam wiadomość na priv.
mysza1985, mysza90, klaczek 2004 witam :-)
schauma świetnie, ze widziałaś już zarys dzidziusia

ja nie mogę się już doczekać ;-)
klaudyna dobrze, że pojechałaś będziesz spokojniejsza. A ten komentarz gin. był nie na miejscu, nie przejmuj się lepiej dmuchać na zimne
bafinka podobno na stacjonarnym można jeździć, oczywiście jeśli ciąża nie jest zagrożona...
Aż wskoczyłam na wagę, bo czytałam że u Was róznie. U mnie na razie waga stoi w miejscu, ale to dopiero 8 tydzień. Mam zamiar przytyć max 12kg mam nadzieję, że mi się uda ;-) chociaż w pierwszej ciazy przytyłam 19kg i w 3 miesiące zrzuciłam wszystko, córcia wyssała ze mnie zbędne kilogramy

U mnie też parę dni było zimno i deszczowo, ciągle mi było zimno. Ale dziś jest fajna słoneczna pogoda

byłam juz na spacerku, teraz ide posprzątać i zamierzam po córcie do szkoły iść spacerkiem, trzeba korzystać póki ciepło.
Ja też nie moge doczekać sie mojej wizyty, która będzie dopiero 24.09, mogłabym jej mieć co 2 tygodznie;-)