reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
U mnie dokładnie ten sam argument na rzecz chłopca :-D

U mnie również :-) Bardzo chce syna, więc mam nadzieje ze będzie. A macie jakieś przeczucia? Ja w pierwszej ciąży byłam pewna że będzie córka a teraz nic nie czuję :szok: w poniedziałek prenatalne i mam nadzieje że coś powie o płci, z córka powiedział wtedy że dziewczynka tak na 60 % a potem w 20 tyg tylko potwierdził. Ten lekarz od prenatalnych ma właśnie dwa monitory a lekarka co prowadzi ciążę ma jeden ale zawsze odwraca monitor, robi fotkę i wszystko pokazuje także jest ok.

Moj maż tez liczy na chłopca..on jest przekonany na 100% ze to chłopczyk....ja ukrycie chciałabym dziewczynkę...alez oczywiście ze z chłopczyka równie bardzo będę sie cieszyć co z dziewczynki:)

A to moj znowu bardziej na core napalony teraz :D Ze jak juz mamy chlopca to teraz MUSI byc dziewczyna :D Dopiero jak mu przypomnialam ile rzeczy po Damianie trzymamy tak mu chyba teraz juz tak samo jak mnie bardziej obojetne :)

W pierwszej ciąży w 12 tc lekarz powiedział że zna już płeć ale wstrzyma się bo nie daje 100% i powiedział mi w 14 tc :-) teraz tez liczę na to że szybko się dowiem kto zamieszkał w moim brzuchu :-)

U mnie mąż marzył o pierwszej córce i jest Julka:) teraz mówi, że mógłby być chłopak ale i tak wiem, że większą słabość ma do córek, więc jeśli będzie dziewczynka, to tatuś i tak będzie wniebowzięty ;)

Cześć Dziewczyny :-) mam nadzieję, że nie jest za późno na to by dołączyć do waszego grona ?

Mam 38 lat i to moja pierwsza i naturalna ciąża :) cud, zaskoczenie , i tak wielka radość, że aż boje sie cieszyć by nie zapeszyć ... to już 11 tydzień więc wierzę , że najgorsze za mną .... będzie mi bardzo miło dzielić z wami ten najpiękniejszy czas w naszym życiu

Ja w pierwszej ciąży była przekonana, że jest dziewczynka i się potwierdziło. Teraz jestem prawie pewna, że noszę w brzuszku chłopca, więc bardzo się zdziwię jak się okaże druga dziewczynka :) Myślę, że intuicja mnie nie zawiedzie. Mąż powiedział, że druga dziewczynka też jak najbardziej może być, no tak i będzie kolejna córeczka tatusia :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry