Polianna ja mam następną wizytę 26.08 więc łączę się w bólu. Z wit. falvit mama nie jestem zadowolona, bo jest w nich wit.A, z którą trzeba uważać. Lepiej jak jest pod postacią beta karotenu jak np.w centrum materna. Dlatego zamierzam je zmienić a zorientowałam się w składzie dopiero po zakupie.
Mój lekarz jest dopiero 7.09 i sama nie wiem czekać czy iść prędzej do innego. Zależy mi, żeby ciąże prowadził ten sam doktor bo ufam mu i był nam życzliwy i pomocny z synkiem. Pewnie jak nic się nie będzie działo będę zaciskać ręce i odliczać dni do września. Z drugiej strony przekonałam się już, że za wcześnie naprawdę nie ma co iść.
Też nie byłam zadowolona z wit. falvit (miałąm niedobory) zmieniłąm na femibion u mnie się sprawdzał.
Kolejna wizyta 18.08, mam nadzieję że będzie już serduszko. Na razie mam zażywać tylko kwas foliowy i korzystać z tego że jest dostępne dużo owoców i warzyw.
Ale on to na pewno nie zdaje sobie sprawy jeszcze, początek może być ciężki bo on taki mój "cycek" nawet jak mąż mnie przytula to zaraz zazdrosny do nas leci... Dobrze że chociaż część dnia będzie w przedszkolu a potem już powinno być ok no i będą mieć swoje towarzystwo