reklama

Kwietniowe mamy 2016

Marciosz ..ja tez miewam te napady złości i właśnie ta zmienność nastrojów powoduje ze czuje sie jak czarownica :)szybko naszczescie mija..pokrzyczę az poczuje ze mi lżej a potem żałuje ze najbliższym obrywa sie z byle powodu...naszczescie od jakiś 3 tyg spokój i luz :)ale nigdy nie wiadomo co będzie za chwile ...odmienny stan :)

reklama
Tusia...miło ze zajrzałeś do nas...życzę ci wszystkiego dobrego i mam nadzieje ze za jakiś czas będziemy cieszyć sie razem z tobą z 2 kreseczek..będzie dobrze...pozdrawiam i przesyłam buziaki...dziękuje serdecznie za twój wpis..bardzo pozytywny:)pięknie i naprawdę ze spokojem doczytałam twoja wypowiedz ..na początku przerażenie a potem poczułam ulgę..cudownie ze udało ci sie poogarniac myśli i poukładać wszystko w pozytywny sposób..pozdrawiam cię bardzo serdecznie :)

Ostatnia edycja:
Och zapomniałam zapytać...czy macie już mamusie problemy z oddychaniem?...czuje dość często nacisk w okolicy przepony ..najprawdopodobniej przez rosnący brzuszek ..takie dziwne do opisania uczucie..przyspieszony oddech czasem i właśnie takie uczucie ucisku gdzieś niżej ..

Marzenka - ja od dwóch dni mam takie napady ale raczej kołatania serca ale mysle ze to od tego ze zwiększyłam sobie eutyrox. Łapią mnie lekkie zadyszki jak podbiegne albo szybciej ide ale to zwalam na to ze ostatnio dużo leze, mało się ruszam i organizm się rozleniwia

Alunia - jak tam??? byłaś na ip czy u swojego gina? Może w szpitalu jesteś? trzymam kciuki żeby było ok

Byłam prywatnie u mojej gin (normalnie chodzę panstwowo).
Tak jak podejrzewalyscie, nic poważnego. Mam nie do końca wyleczoną nadżerkę i poprostu przy miłosnych figlach nieco ją z partnerem uszkodzilismy i stąd to krwawienie.
Przepisala mi dupthason czy jakos tak., w razie jakby się to powtarzało. Ale i tak powiedziała, żeby się nie seksić przez najbliższy tydzień [emoji2]
A nie pisałam, bo walczyłam z bólem głowy... Leżałam ze scierką na glowie i w miarę pomagało. Dzisiaj jest ok, także byc może to pomogło albo po proatu pogoda sie w koncu unormowala:-)
Buziaki dla Was :-* i bardzo dziękuję za zainteresowanie [emoji9]

Dziewczyny tragedia bol glowy nie do opisania i widz e ze prawie wszystkie borykamy sie z tym problemem :(( kitki widze ze ty tez ze szczecina tak jak ja ;) a myslalam ze bd sama ;)) gdzie planujesz rodzic ??

Oj tak te humory ciazowe skad ja to znam :eek:

Wiecie co ja to juz takie kopniaki czuje i jak maly sie przemieszcza ze tylko kwestia z dwoch tygodni jak bedzie to wyczuwalne dla meza ktory juz czeka strasznie na to :-Dzadne moje dziecie w brzuszku nie bylo tak silne :)

U mnie na obiad dzis gotujemy z mezem spaghettii mniam:-)

Wiecie co taka mam ochote ze juz bym kupila cala wyprawke dla malego tak mnie nosi tylko ze funduszy brak na raz na taki wydatek , a pozatem jak teraz kupie to co ja bd robila cala ciaze :szok:

Zdrowia dla chorowitek !!! Dziewczyny jak czujecie ze cos was rozklada to sprobujcie oscillococcinum to jest homoepatyczny lek mi pomogl w obydwu ciazach . lepiej zaczac brac cos odrazu niz czekac na antybiotyk .

Ostatnia edycja:
reklama
Alunia - uff, dobrze ze to nic poważnego:-) ja biore duphaston, nie jest taki zły

Salomcia - witaj:-) któryto tydzień u Ciebie?

Bluelovi - a widzisz to jesteśmy dwie:-) w jakim wieku masz dzieciaczki? Gdzie chodzisz do lekarza? Ja długo nie potrafiłam się zdecydować na kogoś konkretnego, najpierw chciałam koniecznie kogoś kto pracuje w szpitalu w zdrojach ale nie mogłam nikogo ustalić (oprócz Niedzielskiego ale jego nie chciałam z różnych względów), zadzwoniłam nawet na ip do zdroi ale babka mnie zrypała za nie poda mi zadnego nazwiska bo ochrona i co ja sobie wyobrażam i ze dupę zawracam:zawstydzona/y:

Ja dziś wizytuje o 16, niby dopiero tydzień minął odkąd widziałam maluszka na usg a i tak od rana mam serce w gardle i strasznie się boję. Oby było dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry