reklama

Kwietniowe mamy 2016

Ooooo dawno mnie nie było, a tu tyle nowych mam :)
Witam, witam i o zdrowie pytam.

U mnie czuć już, ze zbliża się II trymestr. Wymioty puściły w 11 t.c i 4 dniu :D teraz zdarzają się sporadycznie raz na 2-3 dni. Mam więcej siły, ale nie powiedziałabym, że mogę góry przenosić. W pn mam USG genetyczne. U nas nieciekawie, bo z Pappy wyszedł za niski wyniki -zaczynam panikować, nie wiem jak wytrzymam do poniedziałku, ciągle zbiera mi się na ryczenie...:-(:-(:-(
Żadnych ruchów jeszcze nie czuję, za to mam mega pierdy :wściekła/y: i zatwardzenie, nawet śliwki nie pomagają, po kfc też zawsze było super, a teraz nawet ich smieciowy food nie działa już. Chyba przez te moje wymioty schudłam 4 kg... Wcinam pomarańcze jak opętana, jak zjem coś z masą konserwantów, albo cukierka z czekoladą zaraz wymiotuje. Dobrze, ze jest to teraz tak sporadycznie, ze da sie przeżyć . Więc apel do tych mam, które nawet po łyżeczce herbaty wisza na kibelku - BĘDZIE LEPIEJ :tak:

reklama
Kasiunia super, gratki :-)

Miladyy któraś z dziewczyn wczesniej pisala o niskim wyniku pappy, ze taki miała. Ja tam tez nie wierze w ten test, statystyka ktora może sie wcale nie sprawdzić.

Witam nowe mamy!

Pisalyscie o bólu brzucha przy sikaniu, mnie w nocy to czasami aż skręca z bolu jak sikam :-( w pierwszej ciąży miałam to samo do konca z tego co pamietam

Kasiunia123 gratuluję synka :-)

MiLadyyy przesyłam dużo siły i wierzę, że usg wyjdzie dobrze.

Doti10 witaj :)

A ja dzisiaj przeżyłam mega stres... Najpierw sprawa w sądzie (rodzinna) gdzie zeznawalam jako świadek, mocno się denerwowalam. Zarówno sędzia jak i adwokat drugiej strony byli meega nie mili, malo profesjonalizmu w ogóle. Po południu mój facet tak mnie wku***ł że jak zaczęłam płakać to końca nie było, słabo mi się zrobiło i myślałam ze zaraz fikne :-(

Witam nowe mamy i gratuluję udanych wizyt :-)
Ciesze się, że tak dużo chłopców na grupie bo może u mnie będzie dziewczynka dla równowagi :-P oj jak bym chciała i dowiem się dopiero 7grudnia :-D
U mnie wymioty się prawie skończyły ale mdłości mam conajmniej kilkanaście razy w dzień.

hej
Witam nowe brzuchatki:-)

Ja od środy wróciłam do pracy i nie mogę się ogarnąc więc do konca miesiąca bedzie mnie tutaj troszkę mniej ale od listopada ide na L4 także wrócę niebawem:-)
We wtorek miałam usg genetyczne - dzidzius ponad tydzien starszy, NT 1,7 kość nosowa jest, wszystkie paluszki widziałam i policzyłam:-D Co do płci to lekarz powiedziałze pewien nie jest a nie chce strzelać więc na razie nie wiemy. maluch tak się wiercił i uciekał ze lakarz próbował 3xdopochwowo i 3x przez brzuch zanim wszystko pomierzył, leżałam tam prawie godzinę ale w koncu sie udało. Teraz czekam na wyniki Pappa których jak juz wcześniej pisałam bardzo sie obawiam. Do tego mam juz ten Celxane i od dwóch dni powinnam się kłuć, podchodze do tego jak do jeża, nie umiem sie zmusić zeby sobie zrobić zastrzyk, mój chłop to w ogóle boi sie igieł wiec liczyć na niego nie mam co, dziś przyniosłam do pracy, kolezanka powiedziała ze mi zrobi jak ze mnie taka sierotka:zawstydzona/y:
pozdrawiam i trzymam kciuki za nadchodzące wizyty:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry