Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
daj znać co powie gin na te skurcze, odpocznij, pewnie ganiasz z ta przeprowadzą i dlatego, weż więcej magnezu może. Ja się przeprowadzałam w 7 m-cu ciąży, mimo ze naprawdę nic nie nosiłam i nie zabieraliśmy mebli tylko gary i ubrania to wiadomo trzeba było upchnąć w kartonach i powyciągać później, niby leżałam dużo w miedzy czasie ale miałam intensywny weekend a później w szpitalu wyladowałam bo dziecka nie czułam, ale polezałam 3 dni, dali mi kroplówki, odpoczęłam i było ok na szczęście. Uwazaj na siebie i nei szalej, leż na kanapie i komendy wydawaj;-)
i ze szybko wypisują bo miejsc brak. Nie wiem tak tylko słyszałam. Ja mam najbliżej zdroje ale mój lekarz teraz z pomorzan jest wiec chyba będę tam rodzić. A Ty gdzie planujesz rodzić???
Mi mdłości już przeszły, ból brzucha tez, czasami coś tam zakłuje, i w związku z tym ze nic nie boli to oczywiście panikuję
boli żle, nie boli jeszcze gorzej i weź tu dogódź ciężarówce;-)
jedyne co mnie neką to od kilku dni codzienny ból głowy, w sumie nawet nie ból tylko takie skołowanie jakby ciśnienia nie było, taka zakrecona jestem
moj cora tez miala 33 glowke a syn 38 :0