Lusinda890
Fanka BB :)
Kasiunia widzę że u Ciebie podobnie w weekend :-) Też zrobiłam listę z wyprawką i zaczynam odhaczać co już mam, ale i tak sporo tego zostało, bo z większymi zakupami czekam aż zrobimy remont żeby dwa razy tego wszystkiego nie układać.
Szczęśliwa Aga - trochę nie rozumiem Twojej teściowej
. Myślałam, że tylko moja ma takie odchyły, a tu widzę że więcej takich kobiet. Chociaż mojej to jak dowiedziała się, że jestem w ciąży to zmieniła się o 180 stopni i teraz na rękach by mnie nosiła, a wcześniej ciągle tylko narzeczonego buntowała przeciwko mnie.
Dzisiaj wielkie lenistwo. Będę grzać się, bo co raz częściej pobolewa mnie brzuch.
Szczęśliwa Aga - trochę nie rozumiem Twojej teściowej
. Myślałam, że tylko moja ma takie odchyły, a tu widzę że więcej takich kobiet. Chociaż mojej to jak dowiedziała się, że jestem w ciąży to zmieniła się o 180 stopni i teraz na rękach by mnie nosiła, a wcześniej ciągle tylko narzeczonego buntowała przeciwko mnie.Dzisiaj wielkie lenistwo. Będę grzać się, bo co raz częściej pobolewa mnie brzuch.

Kupiliśmy kilka sprzętów na remont. Będziemy zaczynać działać, ale zaczęłam bać się wyceny tych moich wymarzonych szaf, bo zorientowaliśmy się ile kosztuje lakierowanie frontów. W każdym razie będzie dużo wydatków.
następna wizyta za 2 tygodnie, byłam też zawieźć L4 do pracy, pogadałam sobie z koleżankami, teraz mała szaleje
?