Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kitki aż ciarki mnie przeszły jak przeczytałam Twoją historię. Najważniejsze że wszystko dobrze się skończyło. Ale miałaś przeżyć. Super że masz takiego męża, naprawdę dużo pomógł.
Ja jestem już po wizycie u ginekologa. Zmieniłam lekarza, bo zmieniłam przychodnię z prywatnej na NFZ. Poza tym chciałam chodzić już na wizyty do miejsca gdzie będę rodzić, tj w szpitalu Bielańskim. Również dla lepszego psychicznego samopoczucia. Chcę znowu oswajać się z tymi ludźmi i miejscem (wcześniej leczyłam się już tu, miałam operacje i zabiegi).
Dostałam szereg kolejnych badań do wykonania i zwolnienie lekarskie na cały miesiąc :-) Następna wizyta i zwolnienie za miesiąc.
Od dzisiaj odpoczywam :-)
Kitki biedaku ale ci sie narobiło....sama opieka lekarska i ta pani w rejestracji to masakra, az wierzyć sie nie chce ze w dzisiejszych czasach tak ludzie podchodzą do pacjenta a tym bardziej do kobiety w ciążykochana naszczescie to nie wyrostek..pij duzo, leż , nabieraj sił..pozdrawiam
Tyśka a boli Ciebie to? Opryszczka by bardzo bolała. Najlepiej umów się do jakiegoś lekarza prywatnie bo im szybciej zaczniesz leczenie tym szybciej przejdzie. Nie masz możliwości dostać się do swojego lekarza, może spróbuj zadzwonić do recepcji i dowiedzieć się od której przyjmuje to może mają jakieś wolne miejsce na dziś albo jutro. Powiedz że chcesz tylko receptę to może gdzieś Ciebie wbiją między innymi pacjentkami. U mojej gin takie kryzysowe pacjentki przyjmuje poza kolejnością z rana przed pozostałymi wizytami. Ciężarne mają pierwszeństwo przed innymi pacjentkami.
Nic mnie właśnie nie boli, do lekarza dzwoniłam jest istny młyn i nie ma miejsc, ale zapisałam się też prywatnie na jutro na 10:00, mam nadzieję, że się to okaże jakimś błahym podrażnieniem, ale nie ma co ryzykować.
Kitki , współczuje, najważniejsze, że wiesz jednak co ci dolega... też brałam ten antybiotyk ostatnio jak miałam problem z zębami i puchłam...
Maleństwo od wczoraj się rusza... a dzis tak od rana dokazuje kopie,.... szok cudowne uczucie!! Mały piłkarz albo piłkarka .. za tydzień się okaże co...
Dzisiaj byłam po ostatnie prezenty gwiazdkowe dla dzieciaków i drobne mikołajkowe ...Jak mąż z pracy wróci to mu pokaże, a potem zapakuje je i schowam
Bluelovi lekarka na usg w 16 tc powiedziała nam, ze to 80% chłopak a na polowkowym się zmienilo. W pierwszej ciąży tez mielismy plec podana w 16 tc na 80% i wtedy się potwierdzila dziewczynka. Trzymam jakby co paragony do soboty, w razie zmiany to zdaze jeszcze oddac ubranka typowo dziewczece