reklama

Kwietniowe mamy 2016

Sweetka..racja w tym co piszesz skoro koleżanka malowała całe mieszkanie i to sama :(jednak całe mieszkanie to nie jeden pokój...smutne ..ja tak myśle czy środki czystości nie sa równie szkodliwe..

reklama
Andav...a moj syn mi powiedział ze on chce taka zonę jak mamusia ;)serio...taka co mu Polska kuchnie na obczyźnie ugotuje i podtrzyma tradycje:)!...Haha będę miała konkurencje;)wiec moj syn mowi ze jesli żona kiedyś to Polka musi być !bo ogórkowa zupa, pomidorowa i kotlety mielone tylko Polki potrafią ugotować:) ale dla pewności chce żebym go nauczyła gotować..moj syn ma bardzo dobre relacje z nami mowi ze jesteśmy jego przyjaciółmi na całe życie wiec liczę ze zdania nie zmieni:)

Renia i to jest wlasnie klucz do szczęścia obu stron... być dobrym człowiekiem, wyrozumiałym, nie zatruwać życia młodym..a relacje same sie ułożą ..ja jakos spokojna jestem o bycie teściowa :)

Andav..a jaka bedzie różnica miedzy chłopcami?...znam wiele małżeństw z 2 chłopców i mamy nie zamieniłyby sie za nic na świecie...uwielbiają relacje miedzy braćmi...ich chłopcy godzinami potrafią bawić sie wspólnie autami , pociągami...wychowują sie w tych samych ubrankach...moze życie was zaskoczy kiedyś dzidzia nr 3 tak jak u mnie :) mam chłopca , dziewczynkę i teraz chłopczyk w drodE i moj syn jest przeszczęśliwi ze bedzie miał w końcu braciszka !:)

Cześć ☺ Troszkę późno .. no ale jestem . Mam naimie Monika i chciałabym dołączyć do mam kwietniowych . Termin mam na 30 go . To moja 3 ciąża. Mam córkę prawie 12 letnia i syna 2.5 L.

Martita - super !☺
Marzenka - piekne to co piszesz o synu. Bo najwazniejsze wlasnie sa te relacje by byc przyjacielem swojego dziecka by czulo sie bezpiecznie i wiedzialo ze zawsze moze na rodzica liczyc.

reklama
Oj dziewczyny ale tu do czytania:-)
Dzisiaj prezenty świąteczne kupowalismy ale jakoś na ten mój brzusio nic sobie nie kupiłam. Zaraz wybieramy się do kina na Listy do M:-D

Póki co to moja pierwsza ciąża i jakoś płeć nie robiła mi różnicy. Podobno synek ale zawsze chciałam mieć trzech synusiow :-) ale corunia bym też nie pogardziła ale wiem że wtedy zbankrutowalabym na ciuchach:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry