reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Mi ból brzucha odpuścił, ale z tego co pamiętam to tak jak Dziewczyny piszą jeżeli nie jest silny to normalne.

Ja za to mam dziś kiepski dzień, od rana mi jakoś słabo i duszno :-(

reklama
A pomyliłam się bo mój z 2012...
A ona jest z którego listopada? Ja sama jestem z 05 dlatego pytam :-) W ogóle w listopadzie mam urodziny, imieniny i rocznicę ślubu hihi Lubię ten miesiąc :)
A mój synek urodził się 15.02

Martita ja się urodziłam 6 listopada a termin tez był na 11 i zawsze myślałam że urodziłam się właśnie 11 a nie 6 :D

Dziewczyny a macie może tak ze objawy raz są raz nie? Czujecie się czasem zupełnie nieciazowo ? Czy codzien coś "dolega"

cześć dziewczyny. Wczoraj zrobiłam betę dzień przed terminem miesiączki i wyszła 24. Siedzę jak na szpilkach bo w zeszłym miesiącu miała samoistne poronienie 3 dni po terminie @. Jutro powtórka bety.

Gawa trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :) podobno jeśli się tak szybko zajdzie to duża szansa jest na donoszenie ciazy w spokoju :)

oby , mam już 14 miesięcznego synka i w jego przypadku ciąża była bez komplikacji, poszło łatwo i przyjemnie.

reklama
Megi o widzisz :-)

Ja pierwszą ciążę przechodziłam bez objawów, pierwszy trymestr jedynie byłam bardzo senna. Teraz jest różnie, najczęściej męczą mnie zawroty głowy.

Do góry