Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zgadzam się w 100%. Przecież głównym tematem naszych rozmów nie są smutne rzeczy. Niestety głównie w pierwszych 12 tygodniach naszych ciąż będą pojawiały się smutne wiadomości. Aal- takie pytanie niczym się nigdy nie stresujesz?Aal - ludzie sa rozni, maja rozne emocje, rozne charaktery, rozne doswiadczenia (niektóre sa po stratach, niektore latami sie staraly)... Trzeba byc wyrozumialym, empatycznymA przeciez nie tylko o strachu to sie rozmawia (zabrzmialo jakbyśmy tylko o naszych lękach pisaly
). Ja bym powiedziala, ze to bardzo mala czesc, ze przewija sie w tle co jakis czas... Stres i martwienie sie o maleństwo jest wedlug mnie czyms instynktownym... Uwazam, ze powinno rozmawiac sie, wyrzucac z siebie swoje lęki niz chować. Jak ktos ma potrzebe, to niech nie boi sie napisac...
Ja przed pierwsza (z czterech) ciaza mialam inne podejscie. No nawet do drugiej podeszlam na luzie. A potem się nie dalo. Na pazdziernikowkach byla masakra ze stratami...
Ja miałam podejście na luzie w pierwszej ciąży, udało się w pierwszym cyklu więc czułam że to musi być dobry znak. Druga ciąża początek tego roku też udało się za pierwszym razem, ale dzień później poronilam. Teraz trzecia ciąża po pół roku starań i wyczekiwania na dwie kreski -wielka radość, ale i strach żeby historia się nie powtórzyła. Podchodzę do niej ostrożniej.Kamila - ja tez z tych wrazliwcow
Strach sprawia, ze jestesmy bardziej wyczuleni, ostrozniejsi.
Ja bardzo bym chciała podejść do tego bez stresu ale nie potrafię. Boję się, że jak coś przegapić będę siebie obwiniac.Kamila - ja tez z tych wrazliwcow
Strach sprawia, ze jestesmy bardziej wyczuleni, ostrozniejsi.
W 36 tyg. Niestety nie dało rady. Szok normalnie.Kamilao34
Blizniacza w 34tyg? To pozno i dziecie nie udalo sie uratować?
![]()