Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie 5t1d tak jak pisałam plamię wiec.. pewnie się spodkami na forum mamuś maj/czerwiecDawno się nie odzywałam.
Juz nie jestem w ciąży wczoraj zaczęłam plamic raz mocniej raz słabiej. Popołudniu miałam wizytę. Niby pęcherzyk jest proporcje ma idealne, ale zarodka nie było widać (6t4d). Objawów ciążowych zero. Bole typowo okresowe plamienie zamieniło się w krwawienie.
Także życzę Wam spokojnych ciąż i gładkich rozwiązań. Trzymajcie się :*
Dawno się nie odzywałam.
Juz nie jestem w ciąży wczoraj zaczęłam plamic raz mocniej raz słabiej. Popołudniu miałam wizytę. Niby pęcherzyk jest proporcje ma idealne, ale zarodka nie było widać (6t4d). Objawów ciążowych zero. Bole typowo okresowe plamienie zamieniło się w krwawienie.
Także życzę Wam spokojnych ciąż i gładkich rozwiązań. Trzymajcie się :*
A jakiej farby używasz? Mi farby bez amoniaku nie kryją siwych włosów.Witajcie,
Ja już jestem po wizycie serducho pieknie biję,dzidziuś ma 2 cm termin porodu 5 kwietniajest jeszcze mama na forum która ma taki termin ? kolejna wizyta za 4 tyg
Kasia trzymaj się !!!
Co do farbowania włosów to mit można spokojnie farbowac teraz są farby bez amoniaku dużo lepsze niz za czasów naszych mam, ja mam czarne włosy i nie wyobrażam sobie aby sie nie pozbyć siwych klakoww pierwszej ciąży farbowalam i wszystko oki
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję na pewno będziePrzykro mii owocnych starań życzę. Następnym razem na pewno będzie dobrze.
Ja byłam u gin w poniedziałek i powiedziała, że można farbować, że teraz nie ma takich szkodliwych farb :-)Jak u Was z siwymi włosami w okresie ciąży? Ja niestety mam je tu i owdzie a ze moje włosy są koloru ciemnego to wszystko widać...nie farbuje teraz włosów ale może wiecie coś na ten temat?
![]()