Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz praktycznie wszystkie są bez amoniaku, Loreal, Garnier, Syoss
Dorota trzymaj się cieplutko!!!
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez juz po wizycie. Zarodek jest a i serduszko pikalo. Mam karte ciazy. Jestem bardzo szczesliwa. :-)
Ja mam troszke mniej od ciebie(termin30.03) a kazal zrobic usg genetyczne 8-30.09 i planuje 16.09Który u Ciebie tc? Ja mam termin na koniec marca ale dzidziuś może urodzić się na początku kwietnia :-) u mnie 9t4d dzidziuś ma 2,5 cm :-)
Mówili Ci już kiedy masz robić te usg prenatalne?
Nie mam pojecia jakich farby uzywa moja fryzjerka,ale moje wlosy dla niej ro udreka bo duzo ich i dluuuuugie sa,a naklada2 kolory,ale teraz chyba sie ucieszy ja juz mniej..wypadaja garsciami i obcinam je przez ro jakies min 20 cm[emoji24] jak nie wylysieje calkiem to bedzie dobrze...podobno w 2 trymestrze bedzie lepiej..zobaczymy... Dlarego tez nie mam zamiaru ich farbowac bo i tak juz sa biedne a farba je zabije calkiem,ale tez kiedys sie zastanawialam czy wolno ale obilo mi sie o uszy wlasnie ze to juz mit.A jakiej farby używasz? Mi farby bez amoniaku nie kryją siwych włosów.
Juz wiem co mam na kolacje [emoji3]omomom naszlo mnie [emoji3]A ja dziś na szybko zrobię domowe hot dogi!!! Tak mi się ich nagle zachciało że zaraz oszaleje!![]()
Witam serdecznie, dołączam do Was
Dane z wczoraj - jest serce, głowa, nogi, ręce15.1 mm, termin na 7.04
Do tego córka Hania, przedwczoraj ukończone 3 lata
No i po pierwszej ciąży powróciła mi cukrzyca, teraz już typ drugi od początku...