Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aal a mogę wiedzieć z czego wynikają twoje podejrzenia co do pustego jaja? To, że ktoś nie ma objawów to naprawdę nic nie znaczy. Poznałam mnóstwo kobiet, których jedynym objawem ciąży, był brak miesiączki.
Przykro mi bardzo [emoji20]Dawno się nie odzywałam.
Juz nie jestem w ciąży wczoraj zaczęłam plamic raz mocniej raz słabiej. Popołudniu miałam wizytę. Niby pęcherzyk jest proporcje ma idealne, ale zarodka nie było widać (6t4d). Objawów ciążowych zero. Bole typowo okresowe plamienie zamieniło się w krwawienie.
Także życzę Wam spokojnych ciąż i gładkich rozwiązań. Trzymajcie się :*
Ja mam od zawsze duże ale teraz to są olbrzymie!Też wam życzę udanego dnia:-) ja dziś znowu na kursie.
Santinia duże masz piersi? Ja zawsze miałam duże a teraz to jakiś kosmos. Mąż się cieszy ale ma zakaz dotykania bo tak bolą. Najgorszy moment to zdejmowanie biustonosza do kąpieli...
AAAle ekstra! Aż Ci zazdroszcze!! Ja ide w srode , 31 i to bedzie poczatek 6 tygodnia to moze ja coś zobaczęWracam właśnie od gin. Wszystko ok. Krasnoludek żyje. Jak to pan doktor powiedział. Przez chwile myślał że dwa ale stwierdził ze zdecydowanie jeden.