reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
W 9,bo8 pelnych i 9 w trakcie

f2w33e3k0ggnpeml.png

Ciesze się ze mogę być wśród kwitniowych mam ;) u nas pęknięcie monitorowane miało miejsce 02.08 ;) jesteśmy pod stałą obserwacja z racji wcześniejszych niepowodzeń. Ale już jedną wspaniała 4 letnia córcie mamy ;) czekamy na kolejne.... I przede wszystkim bijące serduszko ;) we wtorek usg ;)

Hmmmm tak zastanawiam się dziewczyny jak wstawić ten suwak?;)

Hej a ja mam pytanie, skoro mam teraz 8 tydz i 4 dzien to w ktorym tyg jestem?
Jedne aplikacje mowia 8 inne 9 :-) jak Wy to okreslacie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Na logikę i matematykę i wszystko jesteś w 9 ale z medycznego punktu widzenia kompletnie nie jest istotne który tydzień trwa tylko który pełny się zakończył czyli masz 8 tygodni ( skończonych).
To troche jak z 18 urodzinami- już na kilka miesięcy przed zwyczajowo się mówi że się ma 18 lat ale prawnie istotny jest dzień od którego będzie skończone18lat a nie rok czy miesiąc podczas którego się to wydarzy.
Także w Internecie będziesz w 9 a w szpitalu-8 :)

Witamy nowe dziewczyny!;) ja poszlam bardzo szybko, do, lekarza to kazal przyjsc za dwa tug, czyli w 5,tyg bo wtedy jeszcze ni bylo nic widac ;),niestety, ale trzeba byc tu cierpliwym choć ciezko... Kazda wizyta wyczekiwana, zwlaszcza na takich początkach.;)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

reklama
Też poszłam 5t z hakiem jakimś i był tylko pęcherzyk na moim usg i też czekam do 7 z hakiem na ponowne usg i teraz widzę że większy sens jest poczekać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry