Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super ze wszystko jest ok. Dobrze ze pojechalas bo od razu sie pewnie uspokoilasDziewczyny dziękuję! Wszystko super ekstra! Okazuje się że 3godzinny spacer plus seks to złe połączenie xD i ten śluz był tego wynikiem.
Na usg piękny zarodeczek z pykającym serduszkiem, wiek ciąży określony 6+5 .
Leków żadnych nie dostałam ani niczego jedynie powodzenia
Cieszę się że poszłam-uspokoiłam się no i też wiem że choć zwolniłam tempo życia to muszę je zwolnić jeszcze trochę![]()
Trzymamy kciuki, daj znac!!Właśnie będziemy jechać z moimi rodzicami bo doszły jeszcze inne rzeczy także proszę o trzymanie kciuków żeby albo było dobrze albo pusty pęcherzyk jednak...
Witajcie jestem tu nowa 9tc+1dzień jestem po 2 poronieniach i teraz próbuję ostatni juz raz... od samego początku jestem na zwolnieniu lekarskim- czuję się masakrycznie i właściwie tylko leżę. Boli mnie głowa, brzuch mam mdłości przyjmuję tonę leków i heparynę w brzuch ale jest i bijące serduszko...
w 5 i 6 tygodniu lipiec i grudzień 2014Przepraszam ze może tak nieladnie zapytam, ale w których tygodniach mialas te poronienia?![]()