Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja od kiedy dowiedziałam się ze jestem w ciąży mam zakaz sexu do samego porodu.... może mnie mąż nie zostawi...
w 5 i 6 tygodniu lipiec i grudzień 2014
nie, nie spokojne moj mąż jest nadzwyczaj opiekuńczy i stara się ogromnie, a użycie zwrotu "mam nadzieje ze mnie nie zostawi" było w formie żartu - kazdy wie jaka nature ma facet.Jeżeli masz męża takiego że w ogóle taka myśl się w tobie pojawiła to ch.ja wart ten mąż jest i od razu niech idzie może w pieron będzie lepiej dla ciebie. Przepraszam jeżeli za mocno to ujęłam ale dla mnie ktoś kto zostawia swoją żonę której zrobił dziecko tylko dlatego że nie może jej postukać bo ona lub ich dziecko jest w zagrożeniu to imbecyl i pustak. I takiego lepiej się szybciej pozbyć bo pożytku z niego nigdy nie będzie, jak na starość zachorujesz czy cokolwiek w życiu się nie ułoży.
Najgorsze jest tylko samopoczucie czasami to już łapię depresję i zastanawiam się czy jednak dobrze sie stało jak się stało bo jka to ma wyglądać tak przez następne 7 miesiecy to ja chyba nie dożyję... na razie wagowo mam -2,5 kg i ciągle chudnę.... a u Was jak z wagą?