Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki za maluszka! ❤Hej,
Mnie też spotkała przykra sytuacjawczoraj dostałam krwawienia, pojechałam do szpitala i mnie tutaj zostawili.
Mam zagrożenie poronieniem
Trzymajcie kciuki![]()
Hej,
Mnie też spotkała przykra sytuacjawczoraj dostałam krwawienia, pojechałam do szpitala i mnie tutaj zostawili.
Trzymajcie kciuki![]()
No to superMusisz myslec pozytywnie! ja z tym samym rozpoznaniem prawdopodobnie dzis trafie tez do szpitala, pewnie mnie moj gin na kontrolnej dzis wysle.
U mnie po nocy bardzo dobrze -rano przy siku było zupełnie czysto, zero brązowego śluzu!takze hiperdawka duphastonu wczoraj i totalne lezenie plackiem chyba dają radę
macam cycki - bolą jak bolały więc to chyba dobra wróżba że nie doszło do poronienia zatrzymanego
![]()
Ja od poczatku ciazy dostalam duphaston i luteine dopochwowo po zeszlorocznym poronieniu takze tez jestem dobrej mysli ze te leki pomagaja dzidziusiowiA ja już od dawna biorę dupaston ☺ wczoraj dostałam kroplowke, a dzisiaj rano znów zauważyłam małe kropki krwi, a ciągle leżę![]()
Trzymajcie się mocno!!!Hej,
Trzymajcie kciuki![]()
No to dobre wiesci, powodzenia!Musisz myslec pozytywnie! ja z tym samym rozpoznaniem prawdopodobnie dzis trafie tez do szpitala, pewnie mnie moj gin na kontrolnej dzis wysle.
U mnie po nocy bardzo dobrze -rano przy siku było zupełnie czysto, zero brązowego śluzu!takze hiperdawka duphastonu wczoraj i totalne lezenie plackiem chyba dają radę
macam cycki - bolą jak bolały więc to chyba dobra wróżba że nie doszło do poronienia zatrzymanego
![]()