Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cyntia85 - na 3 miesiące. 30 września kończy mi się umowa...
Dziewczyny, czy Wy też się tak fatalnie czujecie po Duphastonie? Ja mam takie nudności, że nie wytrzymam, na dodatek stany depresyjne. Siedzę i ryczę, dłużej tego nie zniosę... a wizyta u gin dopiero 7.09![]()
Dzisiaj i u mnie pokazał się brązowy śluz. A od kilku dni mam przeczucie że będzie źle:-(
Ja miałam w poprzedniej ciąży tak:Malyynka- trzymam kciuki, leż, odpoczywaj i bądź dobrej myśli.
Dziewczyny które będą miały prenatalne, powiedzcie mi jak to się odbywa? jakie badania wykonują na fundusz? bo im więcej o tym czytam tym głupsza jestem.
Hej ja biore duphaston ale nic mi po nim nie maCyntia85 - na 3 miesiące. 30 września kończy mi się umowa...
Dziewczyny, czy Wy też się tak fatalnie czujecie po Duphastonie? Ja mam takie nudności, że nie wytrzymam, na dodatek stany depresyjne. Siedzę i ryczę, dłużej tego nie zniosę... a wizyta u gin dopiero 7.09![]()
Ja biorę mega dawki progestronu bo 3 razy dziennie duphaston i 2 razy dziennie dopochwowo i mdli mnie sporadycznie często mi się jeść nie chce ale tak to okHej ja biore duphaston ale nic mi po nim nie mawczesniej mialam straszne wymioty ale wydaje mi sie ze byly spowodowane poprostu ciaza bo juz przeszly i samopoczucie jest coraz to lepsze
Trzeba myslec pozytywnieDzisiaj i u mnie pokazał się brązowy śluz. A od kilku dni mam przeczucie że będzie źle:-(
Ja duphaston 2 razy dziennie i luteine 3 razy dziennie dopochwowo. Eh od organizmu tez wiele zalezyJa biorę mega dawki progestronu bo 3 razy dziennie duphaston i 2 razy dziennie dopochwowo i mdli mnie sporadycznie często mi się jeść nie chce ale tak to ok
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom