reklama

Kwietniowe mamy 2017

Zapytaj lekarza najlepiej jeśli wszystko jest ok to nie powinno być problemu. Jednak jeśli ciaza jest zagrożona bierzesz progestron lub jakieś inne problemy to lepiej zaczekać do odpowiedniego czasu. My dajemy sobie rade na inne sposoby ;)

reklama
Agaaaacia, to nie są motylki tylko jelita Ci pracują : ) w ciąży tak jest często póżniej wyczuć czy są to kopniaki dziecka czy to normalna praca żołądka : )

Agaaaacia, to nie są motylki tylko jelita Ci pracują : ) w ciąży tak jest często póżniej wyczuć czy są to kopniaki dziecka czy to normalna praca żołądka : )
Niee to byly raczej takie motylki typu zachwycenia po 1 pocalunku z chlopakiem haha ale bylo to zaraz po tym koszmarnym snie i moze stresik do mnie tez przemowil. Moje jelita to wieczorem tak buzuja ze to raczej rozpoznalabym :)

Ja palilam dopoki nie dowiedzialam sie od lekarza ze jest to na 100% ciaza jak tylko wyszlam od lekarza nie zapalilam juz papierocha :)
Ja paliła ok 1.5 paczki dziennie.... jak się dowiedziałam to 3 dni bez papierosa a teraz.... jak mnie nerwy w pracy mocno poniosą niestety.... ale to max 2 dziennie... nie radzę sobie z całkowitym rzuceniem lekarz powiedział zebym ograniczała do minimum

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry