Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jutro kolejna wizyta bo na pierwszej było za szybko na serduszkoJutro 7t4d stres przeszedł. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze jak w pierwszej ciąży
Wizyta dopiero na 19 więc się zanudze chyba po pracy[emoji14]
Z jednej strony nie ma stresu z drugiej boję się tej wizyty moja Sąsiadka dokładnie w 7 tc poronila bo serduszko przestało bić, ale przecież u mnie może być wszystko w porządku prawda?![]()
hejja też dziewczyny się stresuje, u mnie podobnie każda wizyta w toalecie to spojrzenie w dół i potem nastepuje odtechniecie z ulga... z drugiej strony jak przestaje mnie cos bolec - tu chodzi m.in o piersi to tez sie przejmuje czy aby wszystko w porządku... będe życ w takim stresie aż do nastepnej wizyty, ktora mam 14.09 ale znajac siebie a jestem panikarą co nie miara to potem sobie i tak cos wymysle ;/ wiem,ze to nie wplywa pozytywnie na kruszynke ale nie umiem byc spokojna eh...
piona !
Na razie to do mnie nie dochodzi, że za kilka miesięcy będę mamą [emoji16] Ale z czasem jak brzuszek zacznie rosnąć to będzie inaczej [emoji4] Termin mam wstępnie jakoś 12 kwietnia, we wtorek będę u ginekologa to już dowiem się więcejpiona !i jak się czujesz jako przyszła młoda mamusia?
na kiedy masz termin?
![]()

do mnie też to jeszcze do końca nie dochodzi
Ile macie lat tak z ciekawości, w ciąży z synem nie byłam najmłodsza na grupie ale tu patrzę chyba jednak będę