Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uuuu z tym piaskiem to podobno częsta przypadłość w ciąży [emoji53] Super, że z maluchem dobrze!! [emoji7]2.5 godziny w kolejce do lekrza to przegiecie...
Maluch ma sie dobrze, ma.prawie 3cm, serduszko bije jak dzwon.
Ja gorzej. Te problemy z ukladem moczowym to prawdopodobnie piaswk na nerce. Na razie dostalam antybiotyk i zobaczymy co dalej...
2.5 godziny w kolejce do lekrza to przegiecie...
Maluch ma sie dobrze, ma.prawie 3cm, serduszko bije jak dzwon.
Ja gorzej. Te problemy z ukladem moczowym to prawdopodobnie piaswk na nerce. Na razie dostalam antybiotyk i zobaczymy co dalej...
a który to tydzień?Pracodawca też może Cię sprawdzić, ale spokojnie jeśli miałaś krwawienie i masz to udokumentowane to zus nie zakwestionuje tego, nie przejmuj się. A na przyszłość powiedz pracodawcy żeby uważał co mówi, bo nagrywasz rozmowy![]()
Mogą prosic ZUS o kontrolę ale tym się w ogóle nie przejmuj bo masz podstawy ku temu żeby być na zwolnieniu. Poza tym nie mogą Cię tak po prostu oskarżać używając tak mocnych słów! Jeśli to odbije się na Twoim zdrowiu zawsze możesz ich pozwać luz zgłosić w odpowiednie miejsce! Aż mi się przyslowiowy nóż w kieszeni otwiera jak czytam takie rzeczy!!! Oby ich sprawiedliwość dopadla!![]()
Kingusia wiedzę teraz że 9 tydz. To prawie jak u mnie 9+4![]()
Wklej kod BB w ustawieniach SIGNATURE [emoji4]Dziewczyny zrobiłam suwak ale nie wiem co dalej....