santinia
Fanka BB :)
Aal trzymaj się !!! Trzymam kciuki żeby następnym razem było już wszystko dobrze. Dużo zdrowia i pozytywnego myślenia.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No problemo [emoji41]
O, a tak w ogóle to macie jakieś zachcianki? [emoji3] Ja bym mogła tylko jeść kanapki/bułki z almette i pomidorem albo żurawinę [emoji23]
![]()
A można jeść serek almette? Bo ja ostatnio miałam ogromną ochotę wolałam się powstrzymac![]()
A czemu nie?A można jeść serek almette? Bo ja ostatnio miałam ogromną ochotę wolałam się powstrzymac![]()
Myślę, że też możnaJa ostatnio mam ochotę na mleko, maslanke, jogurt, sery biale i zolte...taką mam teraz fazę nabiałową
![]()

A czemu, odrzuca Cię od herbatek owocowych?Aal jak dobrze, że napisałaśMyślałam o Tobie. Ściskam Cię mocno, Twój mąż to Skarb! Trzymaj się i odwiedź nas jeszcze, jeśli będziesz miała ochotę of kors
Mnie też dopadły pierwsze zachcianki. Kupiłam sobie i zeżarłam całą pastellę z tuńczyka, teraz na tapecie jest pastella z krewetek, na jutro śledzie w śmietanie. Zrobiłam też sobie sytą kanapkę z majonezem, i była ohydna. Majonez mi teraz spirolem wali :/
W ogóle to najbardziej rozpaczam po herbatkach owocowychto było moje podstawowe picie przez wiele miesięcy...a teraz muszę pić soki i wodę
![]()