jooo_asia
Fanka BB :)
Też fajny! I kolory ładniejszemój typ też bebetto ale murano Link do: BEBETTO MURANO 3w1 FOTELIK MAXI COSI CABRIOFIX
dla chłopca kolor 05, dla dziewczynki 08
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też fajny! I kolory ładniejszemój typ też bebetto ale murano Link do: BEBETTO MURANO 3w1 FOTELIK MAXI COSI CABRIOFIX
dla chłopca kolor 05, dla dziewczynki 08
Dziewczyny, a ja odkąd zaszłam w ciążę, nie zjadłam nic słodkiego, co nie jest owocem. Tak jak kiedyś tabliczkę Milki zjadałam w oka mgnieniu, tak teraz nawet na słodkie patrzeć nie mogę. W tamtym tygodniu już trochę więcej mogłam jeść, a od weekendu znowu codziennie "żigoletto"... Toleruję jedynie banany, winogrona, jabłka, pomidory i marchewkę... Jak zjem coś innego i tak kończy się tak samo. Przegryzam też migdały, polecone na nudności, ale teraz chyba już zaczynam wątpić, że pomagają. Aha, od wczoraj mam też fazę na sok z czarnej porzeczki.
To moja pierwsza ciąża i też się stresuję... Kolejna wizyta 12.09, czekam na wyniki badań z krwi i moczu.
Mam dokładnie tak samo, od słodkiego mnie odrzuca, a wcześniej mogłam jeść kilogramami i codziennie.
A migdały są chyba przereklamowane, bo mi też nie pomagają
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Anjouek ta kanapka z cebulą to moje klimatyja jeszcze robie tak biały chleb, masło, koncentrat pom i wtedy albo cebula albo szczypior, najbardziej lubię szalotkę lub cukrową.![]()
Mam mega zachcianki od budyniu czekoladowego do śledzia w musztardzie, ale wszystko na dwa gryzy, dobrze że córa jest jadkiem to mi pomaga w zjedzeniu.
Przeszkadzają mi wszystkie zapachy, dosłownie wszystkie.
Myślicie już o imionach, tak po cichuuu..![]()
![]()
![]()
![]()
Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę tak samo, dlatego córka ma na imię Ula.A jaki ten wózek masz upatrzony - podpowiedź cośja potrzebuję czegoś uniwersalnego bo mieszkam na wsi - niby wszędzie mamy chodniki ale bezdroża też się od czasu do czasu zdarzają
a moje autko ma taki średni bagażnik ale wolę dobrać wózek do samochodu niż odwrotnie
![]()
![]()
U mnie Mikołaj ostatnio dość popularny ostatnio. Ja myślę nad imieniem takim, żeby było raczej tradycyjne i żeby nie było bardzo popularne w tej kategorii wiekowejSama mam na imię Elżbieta i w podobnym do mnie wieku spotkałam tylko dwie Ele i to mi się właśnie podoba w moim imieniu. Chciałabym żeby moje dzieci też miały imiona, które nie powtarzają się na każdym kroku. Teraz u mnie w okolicy królują Lenki, Julki, Oliwki a z chłopięcych Franki, Antki, Kubusie i Kacperki.
![]()