Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam. Na pewno wszystko będzie superZa godzinę wizyta, trzymajcie kciuki! [emoji33][emoji106]
![]()
Jak pisałam ja mieszkam na wsi i to jeszcze w świętokrzyskiej więc wszyscy chyba znają powiedzenie "pi*dzi jak w kieleckim" dlatego oglądam te wszystkie wózki i jak patrzę na te zagraniczne - super wypasione typu joolz czy bugaboo to wydaje mi się, że budki w nich są strasznie płytkie i jakoś takie to dzieciątko nieosłonięte. Nie wiem na ile to się później przydaje bo doświadczenia nie mamporównując z cięższymi, polskimi firmami typu Roan czy Adamex itp to tam te budy są solidne
heh wiem, że to jeszcze szmat czasu ale problem wózka jest problemem przyjemnym i wolę się na nim skupić
![]()
![]()
Za godzinę wizyta, trzymajcie kciuki! [emoji33][emoji106]
![]()
Kamila - trzymam kciuki!!
Aniolek - a wiesz, z dzis zjadlam bulke z maslem i koncentratem(moglam sobie tak nicka uproscic? Nie moge spamietac zapisu
)
Surowe sledzie nie sa wskazane, bo sa suroweTakie z solanki/śmietany sa właśnie surowe. Poddane obrobce cieplnej jak najbardziej.
Ale o którym dokładnie? bo tam chyba kilka modeli ma wersję 3w1. Ogólnie to ja bym wybrała wersję 2w1 i jakiś porządny fotelik samochodowy a nie te od wózka, które zazwyczaj nie mają testów itp.A co myślicie o wozku Roan 3 w1 bo mnie się baaaaardzo podobaja. Ktoś zna ktoś cos wie?![]()
A co myślicie o wozku Roan 3 w1 bo mnie się baaaaardzo podobaja. Ktoś zna ktoś cos wie?![]()
Ale o którym dokładnie? bo tam chyba kilka modeli ma wersję 3w1. Ogólnie to ja bym wybrała wersję 2w1 i jakiś porządny fotelik samochodowy a nie te od wózka, które zazwyczaj nie mają testów itp.
Jak dla mnie Roan Bass Soft wygląda fajnie ale nie widziałam go na żywo i nie wiem![]()