Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A w ulotce co jest napisane??Dziewczyny a czy ktoras z was bierze luteine dopochwowo mam przepisana 3x1 dzis popoludniu zapomnialam wziasc bo latalam zalatwialam sprawy i wyl budzic nie wiem.co robic czy ominac jedna tabletke czy moze jakos w nocy wziasc
Dziewczyny a czy ktoras z was bierze luteine dopochwowo mam przepisana 3x1 dzis popoludniu zapomnialam wziasc bo latalam zalatwialam sprawy i wyl budzic nie wiem.co robic czy ominac jedna tabletke czy moze jakos w nocy wziasc
Jestem dzis tak zakrecona ze nie pomyslalam o przeczytaniu ulotki masakraA w ulotce co jest napisane??
![]()
Tak tez zrobilamOmiń. Mój gin mówi że luteina zaczyna działać stopniowo po kilku dawkach dopiero i tak samo jak sie ja odstawia to trzeba stopniowo także jedna z 3 dawek na pewno nie spowoduje że przestanie działać![]()
Ja biorę luteine ale dwa razy dziennie. Wydaje mi się ze jak pominiesz jedena to nic się nie stanie. Jak miałam robić powtorne badanie moczu to na noc mialam nie wkladac więc w sumie nie masz się czym martwićDziewczyny a czy ktoras z was bierze luteine dopochwowo mam przepisana 3x1 dzis popoludniu zapomnialam wziasc bo latalam zalatwialam sprawy i wyl budzic nie wiem.co robic czy ominac jedna tabletke czy moze jakos w nocy wziasc