Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
alela - bardzo współczuję. Będzie lepiej...może nie do 16 tc ale najczęściej po 10 tc dziewczynom mija.
Ja dziś odrobinę mniejsze mdłości. Przyszedł zamówiony krem przeciw rozstępom - Mustela. A Wy się czymś już smarujecie?
uwielbiam jej stronkę, ostatnio właśnie analizowala skad Musteli i olejek jest oki. Bardzo dużo fajnych informacji jest odnośnie kosmetyków dla dzieci polecam poczytac przed wyprawkąMustela ma beznadziejny skald a poza tym jest bardzo droga :/
Ja sie cała ciąże smarowałam olejem kokosowym i mimo ze przytyłam 20kg nie mam żadnych rozstępówchociaż mówią ze wszystko zależy od predyspozycji bo jedne kobiety sie wogole nie smarują i nic nie maja a inne tony specyfików kłada a i tak rozstępy sie pojawiają.
Polecam stronę Link do: Sroka o.... tam jest wiele analiz kosmetyków szczególnie tych do pielęgnacji dzieci.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Odnośnie oliwki to moja koleżanka cała ciążę sie nia smarowala i sobie chwali![]()
uwielbiam jej stronkę, ostatnio właśnie analizowala skad Musteli i olejek jest oki. Bardzo dużo fajnych informacji jest odnośnie kosmetyków dla dzieci polecam poczytac przed wyprawką
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom