Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niunius33 trzymam kciuki.
Dziewczyny ale się, że tak powiem brzydko obzarlam. Jestem u mamy i nagotowala mi rosołu z makaronem własnej roboty. Mniam. Trzy miseczki zjadłam. I winogron z działki. Jestem już gruba chyba....
Ważę nie całe 60 kg ale brzusio już mam a to dopiero 7 tydz. Dziś była u mnie kuzynka w 12 tyg. Ciąży i ona nic nie ma.plaska normalnie. Ale tłumacze sobie ze to jej pierwsze a moje drugie więc mam prawo... Dziś troszkę lepiej u mnie. Mniej plamien i mniej brzusio boli czyli luteine działa. No i leżenie :-)
Wczoraj powiedzieliśmy corci 5 l. Ze mam w brzuszku dzidziusia. Ale ona szczęśliwa. Już wymyśliła imiona. Chłopiec Pinokio a dziewczynka gwiazdeczka. Heh. Rozdzielila obowiązki. Tata zmienia pieluchy, Mama myje gary,ona wozi dziecko w wózku dla lalek bo jest dobrze sklejony i się nie rozpadnie. Kochana moja. Nawet zadzwoniła z placu zabaw do mnie zapytać czy już urodziłam dzidzia i czy ma wracać już. Heh.
U mnie wg OM też jutro 10tc, piona [emoji16]Hej, dlugo mnie nie bylo ale nadrobilam :-)
Fajnie ze nas tak duzo :-)
Ja juz zaczelam byc przerazona ze ciagle glodna jestem !
Musze co 2 godz jesc bo inaczej ssie mnie i niedobrze mi od razu. Do tego mam problemy z zoladkiem, tylko zjem cos ciezko strawnego od razu bol brzucha...
Mam nadzieje ze to minie troche w 2 trymestrze.
Juz niedlugo, u mnie jutro 10tydz.
Przyszly moje wyniki krwi - wszystko super !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też mam krwiaczki i gin powiedział, że wchłoną się same ok 16tc [emoji50]niunius33 będzie dobrze, trzymam kciuki
W końcu mam meldunek i umówiłam się do położnej (13.09) i na usg (27.09). W następnym tyg jadę do polskiego, żeby sprawdzić co z krwiakiem to też mi zrobi usg więc nie jest źle:-)
Nie zazdroszczę Wam tych mdłości i wymiotów mnie na szczęście nic nie męczy. Za to dziwnie mnie ćmi podbrzusze tak trochę miesiączkowo ale to może po duphastonie? Wczoraj jajnik mnie tak bolał, że wzięłam nospe,
W sierpniu to chyba dziecko nie będzie siedziało.. Mam corke z kwietnia u.r. pod koniec wrzesnia wkladalam ją do spacerówki, ale tylko dlatego, że było już ciasno w gondoli, a siedzieć nie chciała i też nie umiała. Wydaje mi się, że 5 miesieczniaki nie są gotowe na siedzenie w spacerowce [emoji12] [emoji12] [emoji12]niunius33, będzie dobrze. Koleżanka krwawiła całą ciążę i ma zdrowe dziecko.
Ja nie szukam wózka. Rodzę na początku kwietnia, więc gondolę używać bedę najwyżej do sierpnia bo potem to dziecko ciekawskie i chce siedzieć. Tak przynajmniej było z córką. Jak zaczęła chodzić to już do spacerówki nie specjalnie sie pchała, wolała iść i prowadzić. W związku z tym nie będę inwestowała, spróbuję pożyczyć lub odkupić od znajomych albo na olx.
Ja także czerpię z bloga sroki- do smarowania brzucha Pflegelotion fur mama (mleczko z rossmanna- trochę mi zapach przeszkadza) a do higieny intymnej Facelle intim- też rossmannowe.
Muszę poszukać jakiegoś rankingu jakości witamin w ciąży, bo chyba jednak warto dla siebie brać...dziecko weźmie z nas co mu potrzeba, a my potem mamy braki