reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Bylam tak ucieszona informacja ze wszystko wporzasiu ze nawet nie dopytalam o dokladny termin a lekarka tez mi nie pow bo to znajoma tesciowej a tesciowa byla razem ze mna i sie rozgadaly hehe

Ja umowilam sie na prenatalne platne. Chce wiedziec. Niektore wady mozna leczyc w ciazy albo tuz po.
Moj syn nie reaguje tak wzruszajaco ale tez sie cieszy. Gdy mu cos opowiadam np o pepowinie, odnosi to do siebie " ja tez bylem przymocowany do ciebie taka rurka?"

Ja umowilam sie na prenatalne platne. Chce wiedziec. Niektore wady mozna leczyc w ciazy albo tuz po.
Moj syn nie reaguje tak wzruszajaco ale tez sie cieszy. Gdy mu cos opowiadam np o pepowinie, odnosi to do siebie " ja tez bylem przymocowany do ciebie taka rurka?"
Ja tez idę prywatnie aby wiedzieć i trzeba być dobrej myśli ze będzie wszystko w porządku [emoji1]

Agacia super ze wszystko dobrze, dokładnie nie wiemy kiedy nasze szkraby będą mieć ochotę wyjść [emoji12]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Moniczek77 - aż sobie płaknęłam, jak to przeczytałam... Co za kochany chłopiec...

Kamilao - świetne :D

No to mnie zmartwiłyście z tą Mustelą :errr: Ale trudno, kupiłam już to będę stosować póki co...
Ja już po wizycie, kijanka niewiele urosła, ale serce bije i to ma bardzo dobre tempo :D Tak mówi pani gin :D Mam dalej zażywać luteinę i mogę w pon wracać do pracy :o

Ja badania prenatalne zrobię tylko po to żeby się nastawić psychicznie. Nigdy bym nie "usunęła" dziecka... dla mnie nie ma takiej opcji.

reklama
U mnie wg OM też jutro 10tc, piona [emoji16]

w57vskjog7p17owg.png

Piona piona [emoji3]
Termin 6 kwietnia z OM :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry