Milkchocolate
Fanka BB :)
Nienius trzymaj sie cieplutko... Takie wiadomości zawsze mnie dołują.. Tule mocno..
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymaj się kochana [emoji17]Od wczoraj leze w szpitalu, mojemu dziecku przestało bic serduszko.. dzisiaj prawdopodobnie będę miała wywołane skurcze i lyzeczkowanieJestem załamana.. to moje drugie poronienie..
Doskonale wiem co przezywaszOd wczoraj leze w szpitalu, mojemu dziecku przestało bic serduszko.. dzisiaj prawdopodobnie będę miała wywołane skurcze i lyzeczkowanieJestem załamana.. to moje drugie poronienie..
Spokojnie mnie tez piersi przestaly bardzo szybko bolec i wszystko wporzadku. Od niedzieli znowu otoczki sutkowe zrobily sie male i takie jakmprzed ciaza tez panikowalam a wczoraj okazalo sie ze wszystko ok dzidzia zdrowo rosnieAda staram się sobie mówić że to normalne, tym bardziej że mam tylozgiecie macicy i ona się musi naprostować. Zmartwiły mnie te piersi bo to dopiero początek 8 tygodnia i objawy powinny być silne a nie łagodnieć:-( ale ja jestem panikara. Jak ja to kwietnia wytrzymam