Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jeśli chodzi o salmonelle to mit. Salmonellę zabijesz z jajka nawet jeśli sparzysz jajko przez kilka sekund gorącą wodą. jajko na miękko jest w gorącej wodzie 3 minuty więc nie ma szans na salmonellę. W płynnym żółtku jest najwięcej wartości odżywczych więc ja z niego nie zrezygnuję
No właśnie ja też uwielbiam jaka na miękkoA jeśli chodzi o salmonelle to mit. Salmonellę zabijesz z jajka nawet jeśli sparzysz jajko przez kilka sekund gorącą wodą. jajko na miękko jest w gorącej wodzie 3 minuty więc nie ma szans na salmonellę. W płynnym żółtku jest najwięcej wartości odżywczych więc ja z niego nie zrezygnujęjadłam już jajko sadzone więc w sumie to samo. Na jajo na miękko też mam teraz ochotę
![]()
Można brać nospe ale nie wiem ile...Co do jajek to chyba przesada
Z rybami to ja ze śledzia nie zrezygnuje
Dziewczyny męczy mnie ten jajnik/pachwina dziś strasznie
Jak jest z nospą w ciąży ?
Spokojnie mogę brać?
Jak, ile ?
Witajcie
Ja dzisiaj jakas pelna obaw jestem... Cala noc meczyly mnie jakies glupie sny. Od rana martwie sie czy wszystko ok z moim maluchem. Mdlosci mniejsze niz dotychczas a moja endometrioza sie troche powiekszyla a przeciez ciaza ni ja tak ladnie wyciszyla ze byla praktycznie niewyczuwalna.
Spokojniesnami szkoda się stresować, ja mam chore od początku ciąży.
Może mdłości już odejdą i dadzą Ci spokój
Jak będziesz nadal się obawiać może jutro lekarz ?
Tak dla twojego spokoju
Boje sie czy serduszko mojego malenstwa bije[/QU
Dziewczyny czasem nachodza mnie myśli związane z porodem... Wydaje mi się ze jak się to wszystko zacznie to ja nie dam rady i coś się złego wydarzy... Nie umiem sobie tego nawet wyobrazić... I jeśli nie będę miała już siły, co wtedy... To moja pierwsza ciąża i nawet nie wiem czy jest coś do czego w ogóle można porównać porod???
SpokojnieWitajcie
Ja dzisiaj jakas pelna obaw jestem... Cala noc meczyly mnie jakies glupie sny. Od rana martwie sie czy wszystko ok z moim maluchem. Mdlosci mniejsze niz dotychczas a moja endometrioza sie troche powiekszyla a przeciez ciaza ni ja tak ladnie wyciszyla ze byla praktycznie niewyczuwalna.
Boje sie czy serduszko mojego malenstwa bije![]()
12 tydzień, ale Lucy bedzie miec, nie?